Cauta in 21.294 retete
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri branza rasa (branza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 1 castravete de salata, 12 felii friptura de vaca (sau felii de ... , se adauga in fiecare farfurie friptura de vaca sau sunca (feliate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sanatoasa si gustoasa Pui, porc, vita, curcan sau oaie Punga de friptura Cartofi Legume telina, pastarnac ceapa rosie, usturoi, morcov ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... friptura clasica, pana la un punct, dincolo de care vei servi ... amestecul recomandat. 3. Separat, prepara un bait din otetul balsamic, usturoiul strivit ... si cimbru. Amesteca bine, toarna baitul peste carne, ruleaza bucata de ... la rece. 4. Scoate carnea din bait, intinde-o pe masa si asaza ... cu ulei. 5. Intr-o tava, pune baitul in care a stat carnea si ... , si calda. Sfat Eva: Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg friptura rece, 2 cartofi, 1 felie piine inmuiata in lapte si stoarsa ... , sare, piper Mod de preparare: Friptura rece, impreuna cu cartofii si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Mod de preparare: Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecand bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Sosul obtinut, se strecoara peste fripturi si se mai continua fierberea ... piure. Se serveste: in farfurie friptura cu sos si garnitura respectiva ... : 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa ... iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade branza in castronul de supa si se toarna peste ea supa fierbinte si strecurata. Se serveste cu cuburi de paine prajita. - 1 l supa de carne de vita sau pasare, 3 linguri branza de oaie rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Daca pregatesti pentru ai tai o friptura de pui, porc sau vita ... atentia si eforturile asupra pregatirii fripturii. Ne dorim sa ne iasa ... cele mai imbietoare garnituri pentru friptura. Poti adauga ingrediente diferite, in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro