Cauta in 21.294 retete
... , simpla, a prajiturii. De data aceasta clasic insemna savuros si elegant. Reteta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este reteta de baza. Delicioasa si foarte usor de facut. Ingrediente: 1l lapte, sase linguri de zahar, patru oua intregi, doua linguri de faina, trei linguri cu varf de cacao, zahar vanilat, coaja de lamaie, nuca de cocos rasa, 100 grame unt. Rezulta intre patru si sase portii generoase. Preparare: Amesteca intr-un vas care poate sta pe foc, ouale intregi cu zaharul. Adauga faina si cacao si amesteca bine cu un tel in forma de para. Adauga mirodeniile si jumatate din laptele caldut. Pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lor, dar sa vedem acum clasicul care, paradoxal, are la baza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In fiecare carte de bucate pe care o am, de la Sanda Marin si Silvia Jurcovan si pana la Colea, este o reteta de crema de zahar ars. Dar nu am consultat nicio carte de bucate si nicio reteta culinara consacrata, ci am sunat-o pe mama. Intodeauna mamele noastre fac cele mai bune dulciuri si fiecare mama exceleaza la o anumita prajitura sau desert. Mama mea face o crema de zahar ars absolut mortala si de asta m-am gandit sa va impartasesc aici reteta ei. Ingrediente: - 8 oua - 1 litru lapte -...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta fina. Adauga ouale si bate cu un tel pâna când amestecul devine pufos si aerat. Acesta este secretul pentru ca briosele sa-si pastreze textura. Cu grija, încorporeaza faina prin miscari de rasturnare a compozitiei folosind o lingura de lemn. La final, adauga afinele si amesteca delicat. Adauga laptele pentru a mentine aluatul moale. Unge formele pentru briose cu putin ulei si toarna compozitia în ele, pâna sus. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinegreta este cel mai popular dressing (sos pentru salata) al lumii, iar francezii au o adevarata slabiciune pentru el. Nu exista local in Franta, de la cel mai modest pana la cel mai luxos, care sa nu ofere clientilor vinegreta. Atat de mare e slabiciunea francezilor pentru vinegreta incat, pentru a atrage clienti, si restul restaurantelor etnice din Paris ofera langa pachetele de primavara chinezesti sau salata greceasca acest sos rece caruia englezii ii spun dressing frantuzesc. Numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune o oala mare cu apa utor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
ingrediente Paine feliata oua fierte si rase mozzorella gata razuita rosii medii taiate feliute salam de sunca sau de care preferati ardel rosu sau galben und sau cremechesse pentru uns feliutele de paine Intr-o tava potrivita se vor aseza feliutele unse cu unt sau creamchesse si peste ele salaum de sunca , o feliuta de rosie+ouale razuite +mozzarella +ardelul se serveste ca aperitiv la onomastice sau la alte aniversari ...... pofta buna ?
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Pe cat este de usor de facut, pe atat este de gustos. Carbonara in stil italian au un gust special dat de combinatia de paste, kaizer, vin si usturoi. O reteta legendara, se poate spune. Carbonara se poate face cu spaghete, fettucine sau penne. Ingredientele sunt pentru patru portii. Ingrediente: 300-400 grame paste, doua cepe albe, 200 grame kaizer (si mai bine e sa pui costita usor afumata), cinci oua, un pahar de vin alb, 200 grame parmezan, sare piper, ulei. Preparare: - Fierbe pastele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa usor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cea mai buna reteta Ingrediente pentru 4 persoane : 200 gr paste cu ou la molisana 300 gr fructe de mare pentru paella 200 ml vin alb sec 1 conserva cirio rosii tocate 1 lg pasta concentrata de tomate 1 lgt zahar 6 catei mari de usturoi 5 boabe de piper mozaic 3 boabe de coriandru 2 foi de dafin 2 fulgi de ardei iute 1 ceapa mare rosie Busuioc uscat Oregano uscat Patrunjel proaspat Busuioc proaspat 2 lgt curry 1 lgt boia dulce Sare de Himalaya proaspat rasnita Piper proaspat rasnit Ulei de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se rup macaroanele - daca sunt lungi - si se fierb al dente in apa cu sare. Sunca se taie cubulete. Prazul curatat si taiat rondele se prajeste putin in untul incins. Se bat ouale cu laptele si se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si - eventual - cu mirodenii. Se amesteca macaroanele scurse cu sunca si cu prazul si se rastoarna intr-o forma unsa, rezistenta la foc. Se toarna deasupra ouale + laptele, se presara cu pesmet si bucatele de unt si se lasa sa se coaca in cuptorul incins la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... purcedem la treaba! Ingrediente: - maioneza clasica (aia light e prea fada si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... carora le plac iutelile :P) - mustar clasic - maioneza Mod de preparare: Taiem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , 1 l frisca, 300 g fragute, 2 plicuri cappuccino clasic sau cu alte arome. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati rosiile si taiati-le în felii de 3-4 mm. Pe feliile de pâine asezati pe rând prosciutto, brânza taiata felii si rosiile. Deasupra acestora asezati alt strat din felii de pâine. Cu ajutorul unei forme rotunde, cu diametrul de circa 7 cm, taiati diferite sandvisuri, având grija ca o parte sa ramâna dreapta, pentru stabilitate. Va puteti folosi de un cutit cu care sa taiati o parte dreapta, din sandvis. Compuneti corpul omidei din aceste discuri, sprijinindu-le unele de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prima data preparam cappucino pe care il lasam sa se racoreasca. Apoi batem frisca lichida intr-un bol,pana se intareste. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra ,coaja de portocala si zaharul vanilat. Incorporam cu o lingura de lemn ,frisca batuta in crema mascarpone. Luam o tava,nu prea mare,si o tapetam cu folie alimentara. Mai intai inmuiem cate un piscot,in cappucino si le punem pe peretii vasului pe lungime. pe fundul vasului punem felii de portocala si kiwi. Apoi ungem cu un strat...
Reţetă de pe retete.eva.ro