Cauta in 16.331 retete
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt aproape fierti, adaug fasole, zarzavat si las sa dea un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi. - 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Franzela, muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa, se trece prin masina de tocat, impreuna cu ficatul crud si cu ceapa calita un minut in untdelemn. La tocatura, se adauga oul intreg, patrunjelul, faina, grisul si piperul si se amesteca bine. Compozitia va fi moale. Supa se va pune intr-o cratita de 3-4 l. Cind clocoteste, se uda lingurita si cu ea se ia din compozitie cite o galusca si i se da drumul in supa; galusca se va coagula imediat si nu se va imprastia. Vor rezulta circa 34...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Ingrediente: - 500 gr linte - o legatura zarzavat pentru supa (3-4 morcovi, patrunjel radacina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 2 ramase la final) - o legatura de zarzavat - 2 dovlecei - 1 fir de praz - 5 cartofi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 5 minute? Sortuletul? Checked! Borcane curate, sterilizate la cuptor? Checked! Lingura de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda. La final, se adauga fasolea si supa in care a fiert fasolea, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul. Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, condimentam, presaram cu patrunjel verde. Servim cu sau fara smantana de preferinta cu ceapa alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... asaza puiul într-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierbe în apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ce vreti voi) - praz (pai e iarna, nu?) - masline (200 gr cred ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ). - 500 g carne, 250 g mazare, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel), o ceapa mica, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga ... . - 1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de mere si zeama de zarzavat si se lasa sa dea ... de mere, 1/8 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), 40 g cascaval. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , o lingura faina, 1 litru supa de zarzavat (apa), putin ulei, 2 linguri bulion ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro