Cauta in 21.292 retete
Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul, apoi se pune in borcane. Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna. - 3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert ... si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare, la foc mic, timp ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si, tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cuburi mici, se combina si se asezoneaza cu ulei, otet si sare. - 1 kg cartofi, 300 g sfecla rosie, 2 gogosari in otet, 2 castraveciori, 200 g fasole verde (din conserva), 100 g morcovi, 100 g telina, 100 ml ulei, otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pana se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara. Se serveste cu verdeata tocata. - 1 morcov, 1/2 buc. patrunjel, 1/4 buc. telina, 1 cartof, 1 rosie, 2 linguri untdelemn, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase care se sareaza si se rumenesc usor intr-o tigaie cu untdelemn. Cind sint gata, se toarna in salatiera impreuna cu uleiul in care au fost rumenite, se gusta de sare si se stropesc cu zeama de lamiie. Cine doreste poate presara putin piper negru. Se consuma rece, imediat. - 8 cepe albe, 3-4 cepe rosii, ulei, 2 linguri zeama de lamiie, eventual...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt. Se serveste calda. - Morcovi, telina, ardei, ceapa, conopida, varza, fasole verde, dovlecei, patrunjel, telina, ulei, bulion, sare, piper si otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora. - 1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50 g stafide, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se intareste. Se umplu borcanele sterilizate. Se poate consuma dupa 1 luna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Duminica dimineata trecuta m-a invitat al meu sot sa iesim la o plimbare prin Bucurestiul inzapezit. Am acceptat cam greu, ce-i drept, dar tare bine mi-a parut ca m-am lasat induplecata. In plimbarea noastra am inclus doua obiective: parcul Herastrau si parcul Moghioros, urmand sa luam masa de pranz la mama-soacra in Drumul Taberei. Desi frigul si ninsoarea abundenta ne-au zadarnicit multe
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi, Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde. - 500 ml apa, 50 g macris, 10 g arpagic, 10 g margarina, o lingurita gris. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi ... sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se ... -o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si toate semintele de la ardei si gogosari si se taie ca taiteii. Vinetele se toaca. Ceapa taiata pestisori, se pune la prajit cu uleiul pina incepe sa se moaie. Se adauga vinetele tocate, gogosarii si ardeii taiati, precum si zeama de la cele 4 kg de rosii fierte si strecurate. Se sareaza. Se lasa sa se prajeasca amestecind continuu cu lingura pina scade tot bulionul. Se umplu borcanele (numai trei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute ... citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi, morcovii se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot. In aceasta compozitie se introduc legumele taiate taitei si se fierb 10 minute. Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid. La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza, si mustarul. Nu se sterilizeaza. Se pastreaza la rece. - 1 kg gogosari, 1 kg patlagele verzi, 1 kg ceapa, 500 g morcovi, 1 telina, 100 g bulion, 800 g mustar, 500 ml ulei. Marinata: 250 ml otet, 2 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la ... in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca ... se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparasc rosiile, se aseaza cite 8-10 intr-un castron si se toarna apa fierbinte peste ele. Se decojesc, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Se lasa sa clocoteasca o jumatate de ora. Se taie ardeiul in rondele subtiri, se pune peste rosii si se mai lasa sa clocoteasca 10 minute. Se adauga verdeata tocata, sarea si zaharul. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Separat, se incalzeste bine
Reţetă de pe www.eculinar.ro