zarzavat sterilizat ttr iarna
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, conserve de peste pt iarna, conopida in otet pentru iarna, salata din castraveti pentru iarna
Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat. - 1 ridiche neagra, 1 telina, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel, 1/2 pastarnac, 1 sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt ... sa se curete de pielita. Zarzavatul astfel taiat se sareaza si ... cartofi, rosii si ardei. Cind zarzavatul s-a muiat, se adauga cartofii si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune intr-o cratita smaltuita, cu zarzavatul curatat, taiat felii si putina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune ... pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
10 ardei capia rosii sau cat doriti 1 ceapa mare 4-5 catei mari de usturoi 1/2 legatura marar 1 legatura patrunjel 1/2 frunze de la o telina coriandru piper boabe cimbru 1 lingura rasa de sare mare pentru muraturi ardei iute fara samburi taiat felii optional Calim usturoiul zdrobit in ulei de masline impreuna cu boabe de coriandru, adaugam apoi ceapa rosie macinata si lasam sa-si schimbe culoarea. Urmeaza ardeiul dat prin masina de tocat impreuna cu verdeata. Am fiert vreo 50 de minute cat...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Spectaculos!!!! Asa a descris sotul meu tortuletul asta aseara cand l-a gustat. Este prima oara cand il fac si va spun sincer ca pe mine m-a atras mai ales aspecul lui. In revista in care l-am gasit arata ca desprins dintr-o poveste. Si am vrut si eu sa incerc macar sa reproduc povestea. Iar rezultatul... a fost cu totul neasteptat: de frumusel, e frumusel, insa pe noi toti
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul, apoi se pune in borcane. Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna. - 3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert ... si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare, la foc mic, timp ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase care se sareaza si se rumenesc usor intr-o tigaie cu untdelemn. Cind sint gata, se toarna in salatiera impreuna cu uleiul in care au fost rumenite, se gusta de sare si se stropesc cu zeama de lamiie. Cine doreste poate presara putin piper negru. Se consuma rece, imediat. - 8 cepe albe, 3-4 cepe rosii, ulei, 2 linguri zeama de lamiie, eventual...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora. - 1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50 g stafide, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Duminica dimineata trecuta m-a invitat al meu sot sa iesim la o plimbare prin Bucurestiul inzapezit. Am acceptat cam greu, ce-i drept, dar tare bine mi-a parut ca m-am lasat induplecata. In plimbarea noastra am inclus doua obiective: parcul Herastrau si parcul Moghioros, urmand sa luam masa de pranz la mama-soacra in Drumul Taberei. Desi frigul si ninsoarea abundenta ne-au zadarnicit multe
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi, Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde. - 500 ml apa, 50 g macris, 10 g arpagic, 10 g margarina, o lingurita gris. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi ... sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se ... -o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute ... citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi, morcovii se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la ... in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca ... se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparasc rosiile, se aseaza cite 8-10 intr-un castron si se toarna apa fierbinte peste ele. Se decojesc, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Se lasa sa clocoteasca o jumatate de ora. Se taie ardeiul in rondele subtiri, se pune peste rosii si se mai lasa sa clocoteasca 10 minute. Se adauga verdeata tocata, sarea si zaharul. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Separat, se incalzeste bine
Reţetă de pe www.eculinar.ro