vitel la protap
Pagina 5 din 5
... , 250 g carne de vaca sau vitel, 2-3 linguri ulei, 1 ou, 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de patrunjel. - 500 g ficat de vitel, 500 g ciuperci, 2 cepe, 300 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc, 300 g carne de vitel, 200 g cirnati afumati, 1 kg varza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unt topit, 750 g carne de vitel (vita sau pui), 1/2 legatura cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si subtiri de carne de vitel (a 180 g fiecare), piper negru, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o ora, daca este carne de vitel sau de vaca, si apoi ... mult os, de vaca sau vitel, morcov, patrunjel, ceapa (circa 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 1 pui sau 1 kg carne de vitel sau miel, 2 gulii mari, o lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , dupa gust. - 400 g carne de vitel, 2 cepe, 1 morcov, 1 cartof, 2 oua, 2 felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucatele puiul sau carnea de vitel (miel), se sareaza si se ... . - 1 pui sau 1 kg carne de vitel (miel), 1 lamiie, 2 linguri untura sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ... o salata mixta. - 400 g carne de vitel sau piept de pui, 90 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pisat - 2 kg burta, preferabil de vitel de casa, (burta de comert ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de smintina. - 1 kg carne de vitel sau de porc, 1 felie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carnea de porc, carnea de vitel, sunca, slanina si ficatul gainii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 200 g rasol de vita sau vitel, 4-5 cartofi fierti in coaja si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vita (sau carne slaba de vitel, curcan), vegeta, piper, condimente de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se adauga smintina. Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul. - 1 kg carne vitel, 1 kg carne porc (de preferat de la git), 1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Se servesc cu sote de legume. - 4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si rosii. - 4 cotlete mari de vitel, suc de la 1 lamiie, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro