vitel la protap
Pagina 1 din 5
... Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul intr-o oala nu foarte mare si se prajeste carnea taiata bucati pana se rumeneste. Se scoate carnea din oala si se lasa deoparte. Se adauga la calit ceapa taiata julien pana se inmoaie dupa care se pune carnea la loc in oala, se adauga si usturoiul strivit sau tocat si se mai prajeste totul timp de 1 minut. Se adauga boiaua, ardeiul gras taiat tot julien, foile de dafin, paharul de vin si 1 pahar de apa. Se fierbe totul sub capac pentru aproximativ 1 ora sau pana este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va inspira. Ingrediente: - carne de vitel (rasol sau chiar pulpa) - praz ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie. Cum ce ... va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel radacina/pastarnac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ceapa cartofi ardei carne de vitel bulion frunze de leustean Carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 1/2 kg. pulpa de vitel, unt sau untura, sare, piper Mod de preparare: Se pune sare pe pulpa, se tine 1/2 ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 1/2 ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa. Mod de servire Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o lingura de apa
Reţetă de pe www.retete-bune.com