vitel la protap
Pagina 4 din 5
... . Dupa 1-2 minute adaugam carnea de vitel tocata cu un cutit în bucati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se fierbe carnea de vitel pana cand aceasta devine frageda, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se pune la fiert, dupa ce am luat spuma adaugam legumele taiate sau date pe razatoare dupa ce au fiert se pune fideaua, rosiile in bulion si delikatul cind este aproape gata se adauga patrunjelul si se sareaza ciorba si se adauga borsul (se fierbe separat). La sfarsit dupa ce fierbe se adauga leustean maruntit. Se poate servi cu smintana si ardei iute sau cine vrea si o mamaliguta calda. - Ceapa, un morcov, un dovlecel, 2-3 cartofi, un ardei gras delikat patrunjel, leustean,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se pune la cuptor si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se domoleste apoi focul si se toarna in tava zeama de carne. Se stropeste din cind in cind cu sosul ei. Cind este gata se taie pentru ca sa se racoreasca, se scot sforile, se taie felii subtiri si se asaza in farfurie. Se garniseste cu diverse legume prajite sau fierte peste care se toarna sosul fripturii bine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea (poate fi si de miel sau vaca) in bucati potrivit de mari si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri sau trecut prin razatoarea mare si se lasa sa fiarba. Se incearca daca este fiarta carnea, se potriveste zeama, adaugindu-se apa, daca mai este nevoie, iar la ultimul clocot se adauga bulionul si verdeata tocata marunt. - 1 kg carne, zarzavat de supa, 2 cepe, 1/2 l bulion, verdeata, sare, 2 litri apa. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 300 g carne fiarta de vitel 2006 castraveti murati 150 g cartofi ... : fierbeti cartofii si carnea de vitel. Eu am adaugat alaturi de carnea de vitel si ciupercile si le-am tinut acolo intr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... : 80 g sunca 800 g carne de vitel 3 lg bulion 250 ml supa ... tigaia infierbantata puneti carnea de vitel si rumeniti-o pe toate partile ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... a avut efect :D Ingrediente: - carne de vitel - cartofi (multi :D) - ceapa (se pune ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... congelator, care s-a dovedit a fi de vitel si de la o cutie de ... ce-a iesit: Ingrediente: - carne de vitel - legume asortate - ceapa - fasole boabe ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... g carne fripta de vaca sau vitel, 125 g sunca, 500 g morcovi, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... doi. - 250 g ficat de pasare, vitel sau porc, 200 g ceapa, 80 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inabusit. - 3 bucati de limba de vitel sau de porc sau 1 limba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparare, bine racita. - 1 creier de vitel sau de porc, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece, impreuna cu oasele de vitel si o lingurita rasa de sare ... ml smintina, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miel (de preferinta)sau de vitel, 2 cepe rase sau taiate marunt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,. - O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aspic tocat. - 1/2 kg ficat de vitel, 250 g slanina, 100 g unt, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro