vitel
Pagina 1 din 5
... rapida. Ingrediente : 1 kg. carne de vitel, 2 linguri grasime, unt, patrunjelverde, sare ... preparare : Se taie carnea de vitel in felii potrivit de groase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru carne de porc sau vitel, de pui sau de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. fripta (de vaca sau vitel), 125 gr. sunca, 500 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vitel sau de purcel, 1 felie de franzela, 1ceasca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier de vitel sau de porc, 100 ml ulei sau unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o bucata de carne de vitel frageda, Mod de preparare: Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capperi). Pentru decorat se folosesc din nou capperii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ceapa. Carnea: De preferinta de vitel, o fierbem bine (bucata intreaga), o dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prepara si din ficat de vitel sau porc, trecute de doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 30 de minute. Risotto cu vitel si curry (Risotto al Curry ... bun), taiat; 225 g carne de vitel, taiata in cuburi; o ceapa verde ... minut, apoi adauga carnea de vitel taiata cuburi si amesteca. Dupa ... centrul farfuriei cu carnea de vitel si serveste. Cantitate: 4 portii. Rulada ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste cu snitel, escalop de vitel, ficat prajit natur, chiftele, rulada ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... va inspira. Ingrediente: - carne de vitel (rasol sau chiar pulpa) - praz ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie. Cum ce ... va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel radacina/pastarnac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ceapa cartofi ardei carne de vitel bulion frunze de leustean Carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... kg. burta, 1 picior de vitel, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa ... preparare: Burta si piciorul de vitel se spala in mai multe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se incinge uleiul intr-o oala nu foarte mare si se prajeste carnea taiata bucati pana se rumeneste. Se scoate carnea din oala si se lasa deoparte. Se adauga la calit ceapa taiata julien pana se inmoaie dupa care se pune carnea la loc in oala, se adauga si usturoiul strivit sau tocat si se mai prajeste totul timp de 1 minut. Se adauga boiaua, ardeiul gras taiat tot julien, foile de dafin, paharul de vin si 1 pahar de apa. Se fierbe totul sub capac pentru aproximativ 1 ora sau pana este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com