Cauta in 20.697 retete
... foarte mare si se prajeste carnea taiata bucati pana se rumeneste. Se scoate carnea din oala si se lasa deoparte. Se adauga ... inmoaie dupa care se pune carnea la loc in oala, se ... 1 ora sau pana este gata carnea. Se adauga si rosiile tocate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 1-2 minute. Adaugam morcovul si amestecam. Dupa 1-2 minute adaugam carnea de vitel tocata cu un cutit în bucati cât mai mici. Amestecam bine si lasam pâna carnea se rumeneste usor. Adaugam apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, in ... , apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr carne macra, 2 linguri unt sau untura, 1/2 pahar pesmet pisat, putin piper, sare Mod de preparare: Carnea, spalata, se trece prin masina de tocat, se amesteca bine cu sare si piper. Din aceasta pasta se fac 6 turtite de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet si se prajesc in grasimea fierbinte Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi sau legume fierte si oparite cu unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se ... , apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ... gogosari in otet. - 1 kg pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecand mereu.S e ia de pe foc, se adauga smantana. Mod de servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smantana, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantana si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecand bine. Se presara cu patrunjel tocat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa ... si patrunjelul verde tocat. Se serveste fierbinte. - 1 pui sau 1 kg carne vitel sau miel, 1 morcov, 2 patrunjei, 1 ceapa, 8-10 boabe piper, boia de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 gr. carne vitel (sau porc), 4 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 oua, 4 linguri lapte sau ... jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui sau 1 kg carne vitel, sau miel, 1 morcov, 2 patrunjei, 1 ceapa, 8-10 boabe piper, boia de ... Mod de preparare: Se pune carnea in 2 l de apa sa dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne vitel(vrabioara), 3 morcovi, 3 radacini patrunjel, 1 telina mica, o ceapa, 1 lingurita zahar, 1 lingura ... preparare: Se fierbe bucata de carne intreaga. Dupa ce e bine fiarta ... deget) se pun bucatile de carne, morcovii, patrujelul si telina taiate ... legumele. Cand e gata se scoate carnea. Legumele se strecoara, pastrand sosul ... clocot. La sfarsit se adauga carnea....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se adauga smintina. Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul. - 1 kg carne vitel, 1 kg carne porc (de preferat de la git), 1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pui sau 1 kg carne vitel sau miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 250-300g macris, 3 galbenusuri, 3 linguri ... preparare: Se taie in bucatele carnea, se presara cu sare si ... , patrunjelul, ceapa taiata marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se strecoara ... se pun si bucatile de carne. Se adauga tot atunci macrisul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , leustean, untdelemn, un galbenus, 100 ml smantana (iaurt), sare, 200 g carne vitel, orez, albus de ou, piper. Mod de preparare: Zarzavatul si ... pun si oasele de la carne) si se adauga o lingurita de ... , pana cind se pregatesc perisoarele. Carnea se trece prin masina de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie in bucatele carnea, se presara cu sare si se ... , patrunjelul, ceapa taiata marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se strecoara ... se pun si bucatile de carne. Se adauga tot atunci macrisul ... in unt, care se pun in ciorba. - 1 pui sau 1 kg carne vitel sau miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 250-300 g macris, 3 galbenusuri, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in cuptor, in jar, cu carne si legume, o reteta traditionala croata ... dar am improvizat. Ingrediente: 1 kg carne vitel 2-3 cartofi 2-3 morcovi 1 dovlecel 2 ardei grasi 1 ceapa sare, piper boia, vegeta ... si legumele. Taiem carnea de vitel cubulete mici. Curatam dovleceii si cartofii si ii taiem ... fasii. Taiem ceapa fideluta. Ametecam carnea cu legumele si condimentam cu ......
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... o ciorbita? Va propun o ciorba de vacuta extrem de gustoasa. INGREDIENTE: carne vitel cu os (aprox 1 kg ) 1 telina mica 2 pastarnaci 1 radacina de patrunjel ... PREPARARE: Punem intr-un vas carnea la fiert, avand grija sa ... legumele marunt. Dupa ce a fiert carnea cam jumatate de ora adaugam ... aproape s-au fiert legumele si carnea adaugam ardeiul gras, cartofii mai ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... mai populare fripturi la tigaie, snitelul vienez este raspandit astazi in ... preparat raman aceleasi. Un adevarat snitel trebuie sa fie fraged in ... rumeneste si devine auriu. Scoateti snitelul din ulei si puneti-l pe ... pentru a elimina excesul de grasime. Snitelul vienez se serveste traditional cu ... acelasi mod se prepara snitelul din carne de porc  numit in ... prin...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca specialitate austriaca si ungureasca, snitelul de curcan este mai putin popularizat ca mancare nationala israeliana. Snitelul de curcan, trecut prin faina ... si un gust neintalnit in snitelele de curcan europene, dat de ... aplatizeaza si fragezesc fibrele. Frecati carnea cu putina sare, piper, coaja ... de paine sau matza . Prajiti snitelele pe ambele parti in grasime ... pasare sau ulei...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . O alternativa eleganta la un banal snitel. [readalso] Vezi aici si reteta de: Snitel vienez. [/readalso] Reteta: Saltimbocca de pui Ingrediente: 4 fileuri din ... sare piper Preparare: Pregatiti pieptul de pui ca pentru snitel: desfaceti carnea si aplatizati-o cu ciocanul (cu partea neteda) sub o folie ... sare si putin piper. Scuturati carnea de excesul de faina. Incingeti ... (4). Adaugati si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro