Cauta in 20.697 retete
... kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de vitel, 100 g slanina afumata, 2 capatini usturoi, 4 linguri grasime, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carnita de vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de vitel, 2-3 oase, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina ... fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. pulpa de vitel, unt sau untura, sare, piper Mod de preparare: Se pune sare pe pulpa, se tine 1/2 ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 1/2 ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa. Mod de servire Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o lingura de apa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne vitel(vrabioara), 3 morcovi, 3 radacini patrunjel, 1 telina mica, o ceapa, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 2 cepe, 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari, 250 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg piept, 1/4 kg carne de vitel, 1/4 kg carne de porc, 4 oua ... prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o bucata de muschi de vitel, legat in rulou, fara slanina, 1 litru de lapte, 1 fir de cimbru, 5 catei de usturoi, 1 lingura de whisky, Mod de preparare: Se incinge cuptorul la termostat 7 (210
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se serveste. - 1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, piperul si delikatul. Se fierbe compozitia si cind carnea este fiarta se adauga oregano. - 500 g muschi vitel, 3 cepe, 3 catei usturoi, 1/2 l vin rosu, 3 linguri pasta de rosii, delikat, sare, piper, oregano. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rulade de vitel (cam 80g bucata), 2 linguri mustar, sare, piper, 8 felii ... peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati si apoi fixati carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg inima de vitel, 2 cepe, 75 gr. unt, 150 gr. smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit ... de parmezan. - 1/2 kg carne de vitel, 2-3 oase, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... spanac alaturi. - 1 kg carne de vitel, 2 morcovi, 2 bucati pastarnac, 1 telina, 1 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin ... pe foc. - 200 g muschi de vitel, 20 g brinza Gorgonzola, 200 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro