Cauta in 21.308 retete
... Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul intr-o oala nu foarte mare si se prajeste carnea taiata bucati pana se rumeneste. Se scoate carnea din oala si se lasa deoparte. Se adauga la calit ceapa taiata julien pana se inmoaie dupa care se pune carnea la loc in oala, se adauga si usturoiul strivit sau tocat si se mai prajeste totul timp de 1 minut. Se adauga boiaua, ardeiul gras taiat tot julien, foile de dafin, paharul de vin si 1 pahar de apa. Se fierbe totul sub capac pentru aproximativ 1 ora sau pana este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va inspira. Ingrediente: - carne de vitel (rasol sau chiar pulpa) - praz ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie. Cum ce ... va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel radacina/pastarnac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ceapa cartofi ardei carne de vitel bulion frunze de leustean Carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... kg. burta, 1 picior de vitel, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa ... preparare: Burta si piciorul de vitel se spala in mai multe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de vitel, 100 g slanina afumata, 2 capatini usturoi, 4 linguri grasime, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carnita de vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de vitel, 2-3 oase, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina ... fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. pulpa de vitel, unt sau untura, sare, piper Mod de preparare: Se pune sare pe pulpa, se tine 1/2 ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 1/2 ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa. Mod de servire Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o lingura de apa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne vitel(vrabioara), 3 morcovi, 3 radacini patrunjel, 1 telina mica, o ceapa, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 2 cepe, 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari, 250 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com