Cauta in 20.694 retete
Începem sa preparam gelatina urmarind indicatiile de pe ambalaj. Dupa ce aceasta va fi luata de pe foc, se adauga imediat mierea si margarina astfel încât sa se topeasca si sa se încorporeze perfect. Turnam compozitia peste zaharul pudra si se amesteca cu o lingura, iar ulterior cu mâna. Rezultatul obtinut se pune într-o punga ermetica si se pastreaza la frigider cel putin o zi. Înainte de ornarea prajiturilor, scoate pasta de zahar cu cel putin o ora înainte pentru a fi usor de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Andrei. Sa ne intoarcem la torturi. Este prima data cand folosesc ... am ales sa pregatesc mini torturi, insa la fel de bine ... mi-au iesit 14 inele=7 torturi, cu diametrul de 7 cm. Pentru ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... putinta. Dar sunt convinsa ca pozele spun mult mai mult decat ... va prezint prima tura de poze, urmand sa mai completez galeria ... , in functie de cum primesc pozele si de la ceilalti fotografi ... . LE - Am adaugat in galerie si pozele facute de Mihai Albu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Tort buturuga Tort Vis de iarna Tort Fantezie cu portocale Tort Cos cu trandafiri Tort cu ciocolata alba si zmeura Tort cu crema de ciocolata si ananas Tort cu cafea Tort diplomat cu piscoturi Tort Ecler Tort cu crema de iaurt si zmeura Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni Tort Panna Cotta cu jeleu de capsuni Tort Vis de ciocolata Tort cu crema caramel si pralina Tort Trio de ciocolata Tort spirala cu ciocolata si visine Tort amandina Tort Buturuga iepurasului Tort festiv cu nuci si crema...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Crema de iaurt cu fructe de padure si crema ciocolata cu visine-9,8 kg. Tortuletul pentru nanu-crema caramel si crema vanilie cu visine-2 kg. Tortuletul pentru nana-crema iaurt cu fructe de padure si rema ciocolata cu visine-2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
pandispan simplu, crema diplomat, bucatele de ananas 4 kg
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Crema de iaurt cu fructe de padure si crema ciocolata cu visine -9 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Crema de vanilie cu piersici si crema ciocolata cu visine-6,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... retete libaneze" Si semneaza cu numele meu, Violeta si mai jos ... bucatareste de zor insusindu-si pozele altora Iata aici cateva exemple ... Reteta originala o gasiti aici Aici pozele furate de la reteta mea ... . Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retete furata de pe ... Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retet furata de la ... .Reteta originala o gasiti aici Aici...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
doua torturi de ciocolata.... primul blat de cacao crema de ciocolata+ nuca macinata imbracat in crema de ciocolata sirop de zahar ars si rom blat de cacao crema ciocolata sirop de zahar ars si rom ornat in frisca
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Crema de iaurt cu visine si crema ciocolata cu piersici-3,6 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Tortul din scutece nu e comestibil. Presupun ca stiti asta. Dar mi se pare asa de simplu de facut si asa de dragalas, incat m-am gandit sa vi-l prezint. Acesta din fotografie contine putine elemente si nu este costisitor. Voi puteti adauga orice alte obiecte pentru bebelusi, cum ar fi: perie de par, pieptene, sampon, lotiuni, etc. Toate sticlele le puteti pune in centru si apoi sa construiti etajele tortului in jurul lor. Si jucarioare puteti pune, agatate de tort sau deasupra lui. Toate ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ciocolata alta se taie bucatele si se pune intr-o punga dupa care se pune intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ca apa sa fiarba in clocot) Cicolata cu lapte se pune intr-un vas care se poate pune peste o oala cu apa firbinte(poate fi din plastic care rezistent)si se aduaga un cub de unt de cocos dupa care se pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste blat cicolata de lapte(ceea cu cacao) dupa care cicolata alba se pune intr-o punga la care se rupe un...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com