Cauta in 21.294 retete
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Se serveste cu mamaliguta calda. - 300 g brinza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... " reteta din carti de bucate :)) Tocanita rustica este inventia mea pt ... un clocot, pentru a se aromatiza. Tocanita se condimenteaza cu sare si ... rezultat foarte bun! Puteti servi tocanita langa mamaliguta , macaroane sau pur ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 2 linguri branza rasa (branza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Mod de preparare: Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecand bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa ... iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade branza in castronul de supa si se toarna peste ea supa fierbinte si strecurata. Se serveste cu cuburi de paine prajita. - 1 l supa de carne de vita sau pasare, 3 linguri branza de oaie rasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in patru. ii adaugam la tocanita si mai lasam sa fiarba ... mamaliguta. - 1 kg de carne de oaie, 4 ardei grasi, 1 kg de cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecind bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri. - 300 g brinza de oaie, 50 g unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 15 bucati: 300 g carne de oaie fara os, 300 g carne de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiata marunt. - 800 g carne de oaie, 2,5 I apa, 250 g morcovi, 100 g bulion ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu apa rece si adauga în tocana. Acopera oala cu un capac ...
Reţetă de pe retete.eva.ro