Cauta in 21.294 retete
Foietajul se lasa la temperatura camerei la dezghetat. Merele se dau pe razatoare, se storc , se amesteca cu scortisoara, zahar. Se ruleaza cate patru foi care au fost unse fiecare cu unt in mijloc se pune compozitia in care se poate adauga si miez de nuca. Se unge aluatul cu amestecul de ou batut cu smantana si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un bol- Pregatim si crema patisera:batem bine galbenusurile cu zaharul ... cu baia de limoncello, crema patisera, capsuni taiati bucatele, iar felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sare, mustar si patrunjel, pana obtin o pasta cremoasa si omogena. In ... care ii umplu cu compozitia obtinuta mai sus. Ouale astfel umplute ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul al 220 de grade Celsius. Asaza feliile de dovlecel pe o tava intinsa pentru copt, unge-le cu ulei pe ambele parti si asezoneaza. Baga-le la cuptor si lasa-le timp de cinci minute, pâna când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru presarat cu putina faina, apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 cm de jur împrejurul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... interesante. Ingrediente: - 400 gr aluat foietaj - 2 cartofi dulci mari - 110 gr ... 22 cm, decongelam aluatul de foietaj si il asezam in forma ... in tava, peste aluatul de foietaj. Ungem marginile aluatului cu galbenus ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se aseaza primul rand de foietaj, peste care se pune compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de faina, astfel incat sa obtinem o compozitie groasa, ca si smantana ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se aseaza primul rand de foietaj, peste care se pune compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Amestecati in continuare. Impartiti aluatul obtinut in doua: intr-unul adaugati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ! Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj (o foaie) - 100 gr migdale - 100 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ulei, si punem din pasta obtinuta cu o lingura mai mare in ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin din smantana, pana la obtinerea unei creme fine, pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , lingura cu lingura, pana cand obtinem o compozitie cremoasa, in functie de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj - 250 gr de rosii cherry ... de carne peste aluatul de foietaj scos din cuptor. Punem apoi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ingrediente, se amesteca pana se obtine un sos omogen si destul ... pui sau chiar legume. Rezultatul obtinut e asemanator cu puiul la sticla ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se asaza deasupra aluatul pentru foietaj. Se înteapa cu furculita din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Scoatem pachet de foietaj din congelator cu niste ore-n urma, dupa ... -o dara de faina, intinzi un foietaj din cele doua pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... luatul de foietaj se lasa la decongelat la temperatura camerei. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro