Cauta in 21.294 retete
... . Intinzi foaia de aluat de foietaj, presari zaharul ramas ( cantitatea de ... preferinta) si scortisoara. Aluatul de foietaj sa nu fie dezghetat complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleacul se spala, se curata de coaja, samburi, se portioneaza si se da prin razatoare.Intr-o tigaie se pune dovleacul, apa, zaharul. Se pune la foc mediu, se amesteca din cand in cand.Intre timp se unge un vas yena cu ulei se aseaza aluatul foietaj si se adauga compozitia de dovleac.Aluatul ramas in plus se taie fasii si se aseaza peste compozitia de dovleac.Se unge cu galbenus de ou si se introduce la cuptor cca. 45minute.Se presara zahar pudra si se serveste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la congelator. Ingrediente: - 400g aluat foietaj - 900g inghetata de vanilie cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , sare, piper, 2 pahare sos picant obtinut din: 1 pahar maioneza, o lingura hrean ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calduta. - 1 pachet de aluat frantuzesc (foietaj), 5 gutui, 200 g zahar, 500 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se intareasca. Cu formele astfel obtinute se decoreaza torturile, prajiturile si ... care se doreste sa se obtina). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane si se scurg. Oul, faina si berea se amesteca cu telul, ciupercile se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc cu orez sau cu sos tartar. - 500 g ciuperci, 1 lingurita de otet. Pentru pane: 1 ou, 100 g faina si atata bere cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros. Pentru prajire: ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 oua, 4 linguri de zahar tos, 1,5 linguri ness, 400 gr. frisca (se poate obtine din 2 pachete de praf de frisca cu 300 ml lapte) Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se bate frisca (daca este cazul), se freaca galbenusurile cu zaharul, pana cind se topeste zaharul. Se amesteca cele 3 compozitii impreuna cu ness-ul. Daca ness-ul este granulat, trebuie dizolvat in laptele cu care se face frisca. Se toarna in forme si se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ness, 400 g frisca (se poate obtine din 2 pachete de praf de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, 2 pahare sos picant obtinut din: 1 pahar maioneza, o lingura hrean ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sare si faina. Cand s-a obtinut un aluat care nu se ... , faina cat este necesara pentru a obtine o coca potrivita, 200 g nuci, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita. Se lasa la ... g granule de soia rehidratata (se obtine din 4 linguri de soia deshidratata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust. Pentru sosul olandez (se obtin 300 ml): 210 g unt, 3 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din pahar. - 1 kg faina de patiserie, 250 g margarina, 300 g untura, 5 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute. - 1 pachet de aluat de foietaj congelat, 1 piept de pui, 350 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. faina de patiserie, 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si faina, treptat, pana se obtine o crema asemanatoare cu smantana. Se ... 400 gr, faina (cat pentru a obtine o pasta asemanatoare cu Danette), sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. faina de patiserie, 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curatam merele si le taiem cubulete mici.Le punem la calit impreuna cu zaharul pudra.Nuca o prajim un pic,apoi o taiem bucatetele.Adaugam peste mere nuca si stafidele.Le lasam la calit circa 10-15 minute la foc mic,pana se inmoaie bine merele. Inainte de a adauga merele peste foaia de aluat se adauga scortisoara. O parte din aluat o intindem intr-o forma de tarta si o coacem,pana devine usor aurie. Adaugam peste foaia de tarta merele.Din cealanta foaie taiem fasiute,pe care le punem ca un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro