Cauta in 21.292 retete
... face o crema subtire, ca si o supa sau una mai densa, ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul intr-o oala nu foarte mare si se prajeste carnea taiata bucati pana se rumeneste. Se scoate carnea din oala si se lasa deoparte. Se adauga la calit ceapa taiata julien pana se inmoaie dupa care se pune carnea la loc in oala, se adauga si usturoiul strivit sau tocat si se mai prajeste totul timp de 1 minut. Se adauga boiaua, ardeiul gras taiat tot julien, foile de dafin, paharul de vin si 1 pahar de apa. Se fierbe totul sub capac pentru aproximativ 1 ora sau pana este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
supa de carne de vaca sau pasare; G a l u s t e: 2 oua, 1/2 lingurita unt(in ... . Se adauga sare. Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata ... si se da drumul in supa care trebuie sa fiarba incet ... ca sa nu se sfarime si se toarna supa peste ele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . ceapa, patrunjel verde, 1-2 linguri faina, supa de vaca sau pasare, sare ... nucile si se fierb in supa de vaca sau de pasare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, o ceapa potrivita, sare, piper. supa de carne(1-2litrii);crutoane de ... de consistenta smintinei. Se adauga supa de carne. Se serveste alaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne de vaca sau de pasare, 4 linguri orez, 6 linguri smantana buna, 6 felii de lamiie, sare Mod de preparare: Se face o supa de carne si se strecoara. Separat se fierbe orezul in apa sarata. Cind este fiert, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga bine. Se pun in castron orezul, feliile de lamiie si se toarna supa strecurata fierbinte. Se adauga smantana, amestecand bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . conopida, 1-2 linguri untdelemn, 1/2 lingura faina, 1 l supa de carne, apa, 2 fire praz ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 litru supa de legume, 100 gr. cartofi, 250 gr. rosii, 1 buc. ceapa, patrunjel verde, hasmatuchi Mod de preparare: Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in supa de legume impreuna cu ceapa taiata marunt. Rosiile curatate de coaja si taiate in bucati se fierb separat. Dupa ce au fiert, se amesteca si se paseaza. Se adauga hasmatuchi tocat fin. Se poate prepara si din suc de rosii conservat. Mod de servire Se poate servi cu branza rasa (parmezan)
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai buna ... mai jos, poti incerca si supa crema de fasole boabe , dar ... de carne (vaca sau pui) Supa cu galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , unt, 2 linguri zahar, cas ras, supa de legume, sare, piper, oregano ... amesteca pana s-au inmuita cepele. Supa de legume se infierbanta, se ... se pune in boluri de supa care rezista la cuptor, apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de vitel, 100 g slanina afumata, 2 capatini usturoi, 4 linguri grasime, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carnita de vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tos, 1 pahar infuzie de ceai rusesc, 1/4 kg zahar cubic, 1 paharel de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, putin bicarbonat de sodiu, 1,5 l supa de carne (zarzavat) Mod de ... . Mod de servire Romburile se servesc in farfuriile cu supa fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de vitel, 2-3 oase, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina ... fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mult os, de vaca sau vitel, morcov, patrunjel, ceapa (circa 250 ... , telina, sare. Mod de preparare: Supa de rosii se prepara in ... o ora, daca este carne de vitel sau de vaca, si apoi ... se inmoaie si orezul. Daca supa este prea deasa, se mai ... , ca sa rezulte circa 2 l de supa, se sareaza dupa gust sau ... o lingura cu untdelemn, dupa ce supa s-a luat de pe foc. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com