Cauta in 21.292 retete
... Preparare supa Se pune morcovul la fiert intr-o cana de apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rasa de lamaie. Apoi turnam supa cat sa acopere legumele. O lasam ... legumele devin foarte moi. Pasam supa cu un blender, adaugam coriandrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiate bucati si cartofii. 2. Pui supa si laptele si fierbi 10 ... bine. Eu am mai adaugat supa, spre final, pentru ca a fost ... final, adaugi parmezanul. 4. Torni in supa sosul pesto, condimentezi cu sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... culinare, incercati cu incredere si supa crema de dovleac, pun pariu ... - 2 linguri de unt - 1 litru de supa de legume sau de pui ... impreuna 5-10 minute. Adaugam apoi supa de legume si le lasam ... prin blender. Nu puneti toata supa in care a fiert, ci adaugati ... consistenta dorita. Puneti din nou supa in oala, pe foc si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... frumoasa si se înmoaie. Adauga o parte din supa de pui (sau supa de legume) si lasa totul sa clocoteasca câteva minute. Adauga ... -un blender si mixeaza. Rastoarna supa în vasul de fiert, adauga smântâna, restul de supa de pui, si las-o sa clocoteasca ... si menta maruntita fin. Serveste supa împreuna cu crutoane si putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care se adauga o parte din supa concentrata de pui sau apa ... . Se adauga piureul de dovleac, supa/apa ramasa, sare, piper si ... clocote, dupa care se toarna supa crema de dovleac în farfurie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie. Cum ce ... va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel radacina/pastarnac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ceapa cartofi ardei carne de vitel bulion frunze de leustean Carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 litri supa de zarzavat, 150 gr. ulei, 3 linguri faina, 3 linguri chimen, sare Mod de preparare: Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adaunga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se lasa sa fiarba 10 minute. Mod de servire Se serveste cu cuburi de pine prajita
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne de vaca sau pasare; Zdrente: 2 oua, 2-3 linguri faina, sare Mod de preparare: Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea. Se freaca cu lingura pana cind se obtine o pasta groasa ca o smantana. Se pune la foc supa strecurata intr-o oala curata si cind da primul clocot se toarna pasta putin cite putin, cu ajutorul furculitei. Se acopera oala si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cascaval ras, 2 oua, 2 litri de supa de pasare sau vita, sare ... ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. burta, 1 picior de vitel, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa ... preparare: Burta si piciorul de vitel se spala in mai multe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . ceapa, boia, o lingura faina, 1 litru supa de zarzavat, (apa), putin ulei ... totul intr-o oala cu apa (supa) clocotita. Se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ca ... mare si adauga-le in supa de carne care fierbe. Lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
supa de carne strecurata, 2 oua, 40 gr. parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare Mod de preparare: Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele. Mod de servire Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa
Reţetă de pe www.retete-bune.com