Cauta in 29.853 retete
Mod de preparare reteta Se face un rantas cu faina, ulei, usturoi si se stinge cu 1,2 litri de zeama de afumaturi. Se sareaza daca este nevoie, se adauga carnatii taiati rondele si galuste din aluat cu cartofi. Se acreste cu putin otet si se serveste cu smantana. (se prepara atunci cand avem zeama ramasa de la sunca afumata fiarta sau de la alte afumaturi). Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... fiert morcovii, se adauga fasolea fiarta (fasolea conservata), scursa de apa ... vegetarieni puteti praji 200 gr. de carnati taiati felii sau sunca afumata, pe care ii adaugati la sfarsit in mancare, odata cu ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... fierbe inca 3-4 minute. Ardei umpluti englezesti: 8 ardei grasi, 250 g carne afumata fiarta, 3 oua fierte tari, 1 castravete murat, 200 ml smantana, 50 g unt ... lor se umple cu carnea afumata si taiata marunt, amestecata cu ... de branza condimentata, crema de sunca sau branza topita, condimentata cu ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , prea grasa pentru gustul meu (banuiesc ca e doar afumata si nu fiarta sau uscata si afumata) si sigura merge cu o tona de piper ... magazine de cativa ani. Niste sunca presata; asta n-a fost cine stie ... , da'-i tare bun!), un macrou afumat (partea mea de marfa, da ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com