Cauta in 20.692 retete
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Azi sunt fericita :) Am primit unul dintre cele mai sincere comentarii si culmea, ghiciti de la cine? De la "ANONIMUL NEMULTUMIT"...da, anonimul care m-a scos din sarite, care mi-a stricat ziua si m-a imbatranit cu un an. Dar uite ca oamenii nu sunt atat de rai, uite ca oameni recunosc atunci cand gresesc si nu doar ca recunosc, ci o fac cu fruntea sus si cu demintate. Iti multumesc, Catalina :) Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc, asta mi-a scris Catalina: "Nici nu stiu cum sa incep de fapt...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Osso buco ( os gaurit  in italiana) este unul dintre felurile de mancare specifice orasului Milano, capitala a provinciei italiene ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Practic, pana la formarea statului italian, fiecare cetate a avut propria administratie ... de imposibil sa cuprinzi bucataria italiana intr-un articol precum e sa ... , vinurile si chiar cu ingredientele ei specifice. De exemplu, mancarurile toscane specific florentine contin spanac, cele napoletane rosii si sardele, si asa ... ultimele decenii, care dau note specifice. In primul rand, italienii...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... desavarsit de simpla, de origine italiana si rafinament francez, dar ale ... vin alb este de origine italiana iar metoda de preparare  en ... infrupta din aromele ierburilor, este specifica bucatarei franceze. In concluzie, o reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din risotto . Este un termen specific bucatariei italiene si se traduce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... folosesc. Gatitul la aburi este specific bucatariei asiatice, iar in cea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cea mai cunoscuta budinca rece italiana. Un desert usor si rafinat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la urma. Este o mancare cu specific belgian, pe care noi am ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... plus, aceasta reteta de prajitura, specific frantuzeasca, iti va potoli pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in Portugalia, pregatit de un italian, iar reteta de azi e reprodusa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Aluatul specific tartelor cu fructe, in special fructe de vara. Este ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... a face fata diferentei de temperatura specifice primaverii. Ca atare, iti recomandam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vulgaris in latina, bietola in italiana si poiree, blettes sau bettes ... bette in franceza Bietola in italiana Sfecla elvetiana in romana Descriere ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de paste in traditia culinara italiana, in functie de forma sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca supa Minestrone este o supa italiana traditionala care semnifica o supa bogata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sabayone, este un desert clasic italian, foarte popular si in tarile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... americana. Pecanul este un arbore specific Americii de Nord. Nucile de ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... bucura din plin de influenta italiana, iar supa de legume se numeste minestra (din italianul minestrone), supa clara de carne sau legume ... de migdale) si Kinnie, o bautura specific malteza, produsa din citrice si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro