Cauta in 21.294 retete
Pune orezul la fiert într-un vas cu apa. În alt vas pune laptele la fiert împreuna cu zaharul. Dupa ce orezul da în clocot de câteva ori, strecoara-l si adauga-l în laptele îndulcit. Lasa-le sa fiarba pâna când orezul începe sa se umfle. Adauga praful de vanilie, pentru un plus de aroma. Dupa ce fierbe orezul, adauga nuca rasa si amesteca bine. Acopera mai apoi orezul cu un strat delicios de crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune tofu pe gratar câteva minute pâna capata o culoare. Orezul se fierbe si se lasa la racit. Buchetelele de broccoli se fierb la abur si se amesteca cu ulei de masline, usturoi pisat, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine ... , dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de supa de morcovi si orez este o mancare sanatoasa si satioasa ... morcovi ; 1 catel de usturoi ; 20 g orez ; 250 ml apa ; un praf ... faceti focul mic si adaugati orezul si putina sare daca doriti ... timp de 40 minute pana se fierbe orezul. Trimis de alexandrupopia
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pune la calit în ulei ceapa, orezul si ciupercile. Lasa-le pe ... egala de umplutura formata din orez, ciuperci si ceapa. Mai apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste putin ceapa, se adauga apoi morcovul si ardeiul taiate marunt. Se adauga putina apa si apoi orezul si se continua calirea. Se pun apoi ciupercile si se completeaza cu apa. Se pun apoi boabele de piper, piperul macinat si boiaua. Patrunjelul se adauga la sfarsit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pâine, amestecând constant. Pune orezul la fiert si foloseste supa ... maruntita, ceapa si telina. Când orezul e fiert de jumatate, adauga amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe în apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel împrejur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Primul pas este sa se pregateasca o marinata din lapte de cocos, curry si sos de soia în care se introduc bucatile de pui. Aceasta combinatie se lasa la rece, în frigider, câteva ore. Carnea de pui marinata, scoasa din sos, se da prin fulgii de cocos, care apoi se pun din nou în marinata. Preparatul astfel obtinut se baga la cuptor, unde se lasa pâna când sosul se îngroasa si carnea se patrunde. Ca si garnitura, la acest fel de mâncare, se foloseste orezul în doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 200 g orez 750 ml supa 4 ardei greasi patrunjel 2 catei de ... otet sare, piper Se fierbe orezul in supa si se scurge ... cu un amestec format din orez, patrunjelul tocat, 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune orezul, untul si sarea într-un vas de iena, cu capac. Toarna apa clocotita peste orez si amesteca. Pune capacul vasului si baga-l la cuptor. Lasa-l timp de aproximativ o ora, pâna ce apa este complet absorbita iar orezul moale. Scoate-l din cuptor, amesteca cu furculita pentru ca boabele de orez sa nu fie lipite unele de altele si serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca folosim ciuperci proaspete, le spalam, le taiem felii si se pun la fiert în apa cu sare timp de 5 minute. Dupa fierbere se calesc în putin ulei. Cele din conserva se spala si se prajesc si ele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. Orezul se spala în apa si se prajeste putin într-o tigaie mai mare încinsa cu ulei pâna devine sticlos. Se adauga 4 cani cu apa si se fierbe la foc mic pâna scade apa. Se mai adauga sare dupa gust. La sfârsit, se adauga si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune la foc, pentru ca orezul sa fiarba. Dupa ce da ... oala cu un capac. Lasa orezul aproximativ 30 de minute, pâna ... de pe foc si scurge orezul de apa, daca mai este ... sa se raceasca. În timp ce orezul este la racire, stafidele se ... -un castron separat, amesteca împreuna orezul brun, vârfurile de sparanghel, ardeiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro