Cauta in 21.294 retete
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se iau 4 tavite cu diametrul de 15 cm, se ung cu unt si se tapeteaza cu faina. Se aseaza cate o felie si jumatate de bacon in fiecare tavita astfel incat sa ramana putin in afara tavii (in acest fel va deveni usor crocant). Intr-un bol se bat cele 6 oua pana isi schimba usor culoarea, apoi incorporam smantana si condimentele. Turnam amestecul rezultat in tavite peste bacon si dam la cuptor timp de 25 - 30 min la 180grade. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune bucatelele de bacon într-o tigaie adânca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pâna când se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea în tigaie. Pune ceapa în tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pâna când devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pâna când varza se rumeneste si se înmoaie. Adauga sare, piper si presara...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata.Se pune compozitia de carne ... . Se inveleste cu “paturica” de bacon,apoi se transfera intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru prima reteta culinara cu sparanghel, nu a iesit deloc rau. Am ... gusturile noastre. Ingrediente: - o legatura de sparanghel - 2 foi pentru placinta - un ou ... de usturoi Pentru inceput taiem sparanghelul, respectiv partea care e mai alba ... ). Separam albusul de galbenus. Strecuram sparanghelul si il trecem sub jet ... in jurul fiecarei tulpini de sparanghel si folosim albusul pe post ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Umple fiecare jumatate de ardei cu crema de brânza. Înfasoara cu bacon si fixeaza cu o scobitoare. Pune pe gratar si lasa pâna când baconul devine crocant.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 230 de grade Celsius Pe o tava de aragaz, asaza o foaie pentru copt Pune sparanghelul si ciupercile într-un bol stropeste cu uleiul de masline, apoi presara rozmarimul, sarea si piperul. Amesteca bine si asaza sparanghelul si ciupercile în tava, într-un strat uniform. Pune la cuptor si lasa timp de 15 minute, pâna ce sparanghelul se înmoaie putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Feliile de bacon se prajesc într-o cratita, dupa care se pun ... ramas dupa ce ai prajit baconul se caleste ceapa, apoi se ... se orneaza cu ceapa verde, seminte de dovleac si bacon crocant ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spre coada cu fasiile de bacon,fara sa acoperim fasiile de ... ,se decoreaza cu o bucatica de bacon apoi se aseaza in tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pui dezosat, 200 gr. bacon, 300 gr. orez, 300 ml ... ceapa, pieptul de pui si baconul. Se calesc in 3 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. sparanghel, 150 gr. smantana, un ou, 2 l apa, sare, 50-60 ... de preparare: Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de ... si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700 gr. sparanghel, 1 buc. piept de pasare, 3 oua, 250 ml ulei ... Mod de preparare: Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un ... . Dupa ce a fiert, se scoate sparanghelul cu grija, se desface din ... cubulete si se toarna peste sparanghel. Se prefera carnea de la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o salata verde, 2 oua fierte tari, un ardei verde, un ardei rosu, un castravete, 250 g sparanghel, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, sare si piper, verdeata tocata Mod de preparare: Se spala bine salata, se taie fisii. Ouale se fierb, se decojesc si se taie cuburi, ardeii spalati se taie rondele, sparanghelul se toaca fin. Se pun toate intr-o salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sare, piper, verdeata tocata. Se amesteca cu grija pentru a nu se sfarima....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Sparanghelul este o sursa buna de vitamina K, vitamina B, vitamina C si vitamina A. Profita ... , dar delicioasa. Ingrediente 6-8 tulpini de sparanghel 1 lingura ulei de masline sare ... de preparare Toarna uleiul peste sparanghel si presara sarea si piperul ... de groase sunt tulpinile de sparanghel). Foloseste ingredientele pentru a face un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se pune intr-o oala cu apa si se fierbe 1 minut ... si se serveste rece. - 2 1/2 cani sparanghel proaspat taiat in bucatele, 2 cani ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si cream lucruri folositoare dintr-o conserva. Dupa ce-am realizat Pusculita ... 15 aprilie a.c. Avem nevoie de: o conserva SunFood, 2 coli A4, 1 coala de ... supraveghere a unui adult- si infasuram conserva pe care am golit-o si ... mazare si bacon ;-) 2. Prindem hartia cu scotch de conserva ca sa nu se desprinda ... si o lipim cu scotch de conserva, dar lasam cam de un ......
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Sparanghelul curatat si taiat in bucati cat un deget se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. Se amesteca faina cu galbenusul si cu atata bere cat sa obtinem un aluat gros de clatite. Sparanghelul se inmoaie in acest aluat si se rumeneste in mult ulei. - 600 g sparanghel, 1 ou, 500 g faina, bere, sare dupa gust, 3 cuburi de zahar. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro