Cauta in 20.694 retete
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei, pentru prajit 2 linguri de sare pentru servire: mamaliga pripita (moale) mujdei de usturoi ciusca (ardei iute, bulgaresc, mai lung ... de malai se serveste fierbinte sau la temperatura camerei, cu mamaliga, mujdei si ciusca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ele se rumenesc, noi pregatim mamaliguta - dupa cum o prefera fiecare. Curatam ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... foarte prajit sau uscat. Pentru mamaliga se pune apa pe foc ... se taie forme frumoase. Pentru mujdei dam usturoiul prin aparatul foarte ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Puii dezghetate se taie in doua si se usuca bine. Facem o mamaliga mai moale putin sarata in care adaugam niste ulei sau unt pt cremozitate si gust. Pisam usturoiul si-l blenduit cu sare, piper si ulei de masline, mie imi place pasta dar se poate lungi cu apa. Prajim jumatatile de pui intr-o baie de ulei incinsa pt vreo 20 de minute ca sa nu se usuce carnea. Grozavi, mananci pana plesneste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) într-o tigaie din teflon. Presara somonul cu sare si piper. Adauga somonul în tigaie si lasa timp de 4 minute pe fiecare parte sau ... pasta de hrean într-un bol. Serveste cu somon si carofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline ... un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adauga zaharul brun. Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahar si se lasa pe foc mediu aproximativ 5 minute. Dupa aceea, se toarna bourbonul în jurul pestelui si se lasa pe foc alte 5 minute sau pâna când pestele de desprinde usor cu furculita. Se pune somonul în farfurie si se adauga peste el glazura ramasa în tigaie. Se poate servi cu orez brun si sparanghel!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de prepararare: Puneti la fiert spaghetele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Într-o tigaie su pune smântâna lichida cu galbenusul de ou, parmezanul razuit, vinul, somonul, sare si piper dupa gust. Se fierbe câteva minute pâna se leaga sosul. La sfârsit, când se opreste focul, se aduga patrunjelul. Acest sos se amesteca cu spaghetele. În farfurie se poate adauga parmezan, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca uleiul de masline si otetul balsamic într-un bol. Asaza fileurile de somon într-o tava joasa pentru copt. Freaca fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarna amestecul cu ulei si otet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine. Asezoneaza cu coriandru, busuioc si sare. Lasa timp de zece minute la marinat. Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanta fata de grillul din partea de sus a cuptorului si lasa timp de 15 minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul într-o tigaie nonaderenta. Pune somonul cu pielea în jos, asezoneaza cu ... de aproximativ 2-3 minute, apoi întoarce somonul pe partea cealalta si mai ... zeama de lamâie. Scoate somonul din tigaie si lasa-l pe ... si asaza deasupra fileul de somon. Decoreaza cu felii de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea si piperul. Se pune somonul într-un vas termorezistent si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adauga pe deasupra feliile de somon si câtiva stropi de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... firimituri fine. Acopera medalionul de somon cu amestecul de pesmet si ... copt si lasa-l pâna când somonul este patruns, iar crusta devine ... scurge apa. Asaza broccoli pe farfurie si pune deasupra somonul în crusta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro