Cauta in 21.294 retete
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este o garnitura foarte potrivita pentru snitele, carne de porc si pui ... si cantitati: 250 grame de porumb din conserva 1 lingura cu faina ... putin si adauga smantana. 2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se prepara snitelele de soia: se lasa soia la inmuiat 10 ... , 1 cana bors, 1 lamaie, sare, piper, marar verde, leustean verde,1 punga soia snitele, bulion, mustar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... razatoarea meare, sarati si lasati deoparte 10 minute) *1 cup boabe de porumb fiert *1/2 ceapa tocata marunt (eu am dat-o pe razatoarea ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 gr. boabe de floricele, 2 linguri de ulei de porumb, 1 lingurita sare, 200 gr. zahar tos, 100 gr. unt taiat in bucatele Mod de preparare: Se fac floricelele. Se sareaza. Se arde zaharul pana ajunge sa aiba culoarea maro deschis. Se adauga untul, zaharul si se fierbe amestecand continuu. Se adauga floricelele de porumb, se amesteca. Se rastoarna floricelele intr-un vas in care s-a pus hirtie absorbanta, se desprind floricelele unele de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, dupa care se scurg si se toarna într-un castron. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine ca sa se infuzeze toate aromele. La final se razuieste parmezan si se stropeste totul cu putin ulei de masline extravirgin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pe foc, se pun boabele scurse , apoi se presara sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 gr boabe de porumb din conserva, 2 ardei, 6 rosii, 1 ceapa verde, 4 linguri de hrean ... se taie cuburi. Ardeii se curata, se taie cuburi. Boabele de porumb scurse se amesteca cu rosiile, ardeii, ceapa verde taiata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... care se mai adauga si porumbul, eventual si putina sare dupa ... de masline, 2 conserve de ton in ulei, 4-5 linguri de boabe de porumb, sare dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 conserve de ton fulgi (nu intreg), o conserva porumb boabe,zeama de la jumatate de lamiie Mod de preparare: Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru a da un gust acrisor si eventual cateva picaturi de ulei, daca tonul nu a avut suficient. Cine doreste, poate adauga la salata si varza tocata marunt. Mod de servire Se poate orna cu cateva frunzulite de patrunjel sau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ajuta si sa cureti mai usor porumbul dupa coacere. Se pune porumbul pe gratar, se acopera si se lasa sa se gateasca ... descopera, se întorc stiuletii de porumb si se mai lasa înca ... negre pe toate partile, iar porumbul este expus direct la caldura ... matasea ramasa. Aceasta reteta de porumb copt merge perfect cu sare si unt. Iar porumbul ramas poate fi depozitat într-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu dressing-ul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt. Deasupra se asaza copanele de pui. Se scot boabele de porumb din conserva, se amesteca cu smantana si putina sare ... uns forma, 2 linguri de untdelemn, piper macinat, 1 cutie de boabe de porumb (conserva), 200 g smantana. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei incins. Peste ea adaugam soia, o cana cu apa si legatura ... tocata marunt. Amestecam pana ce soia se umfla. Ungem o tava cu ... de piure, apoi umplutura de soia. Catelul de usutroi se zdrobeste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coace porumbul la jar pe toate partile. Marunteste brânza laolalta cu fulgii de chili, chimionul macinat si cu verdeata, apoi pune amestecul într-un platou larg. Când porumbul s-a copt, unge stiuletii cu unt imediat dupa ce îi iei de pe gratar si apoi tavaleste-i bine prin brânza condimentata. Porumbul se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro