Cauta in 17.960 retete
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... deosebita pentru mine  cotlet de porc umplut cu prune uscate, dam ... dinainte. Ingrediente pentru cotlet de porc umplut cu prune: - 6 felii de cotlet de porc - un bol de prune uscate - 100 ml vin ... ne ocupam de cotletele de porc, pe care le batem mar cu ciocanul pt snitele si le condimentam pe ambele ... consistenta. Am servit cotletul de porc umplut cu prune uscate si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... unguri, in care carnea de porc isi face de cap alaturi ... ![/note] Reteta: Tocana ungureasca de porc si ceapa Ingrediente 1,6 kilograme ceafa de porc fara os 1,8 kilograme de ceapa 6 linguri de faina 750 ... piper Preparare Taiati ceafa de porc in cuburi potrivit de mari ... de carne cu ciocanul pentru snitele. Curatati ceapa si taiaiti-o pestisori ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi ... din picioare si urechi de porc, bine spalate si curatate. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 g carne de porc (pulpa), 2 oua, 2 linguri de faina, 2 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Mod de servire Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cotlete de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com