snitele de porc in dry cooker
Pagina 3 din 5
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se trec prin faina ... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente 1/2 kg pulpa porc 6 felii bacon oregano rozmarin sare, piper 200 ... de preparare Desfacem pulpa de porc in doua si batem cu ciocanul de snitele Condimenta cu sare si piper ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Ingrediente -500 g muschi de porc -200 g ciuperci proaspete sau din conserva ... ) Feliem muschiul ca si pentru snitele si batem feliile usor cu ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... congelator o bucata de carne de porc si am tot amanat sa ... -o seara racoroasa. Ingrediente carne de porc 6-7 felii pregatite ca si pentru snitele (adica taiate nu prea groase ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Am faut deja snitele vieneze, dar cum imi place sa fac ... mei cu diferite preparate, astazi am facut snitele cu carne de porc, dar o reteta fara gluten. Fara gluten, pentru ... . I Ingrediente (pentru 4 persoane) : - carne de porc taiata in felii de 1 cm ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se bate cu ciocanul de snitele, se trece prin faina si ... portii: 1.200 kg carne de porc pentru fripturi, 100 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com