Cauta in 21.048 retete
Se lasa cartofii taiati bucatele în apa clocotita 5-10 minute. În acest timp, pregatesti vasul pe care îl vei pune la cuptor, mai precis, îl ungi cu unt. Sunca si ciupercile le vei praji cu o lingurita de uleitimp de 3 minute. Mai apoi sparge ouale într-un castron si adauga smântâna peste ele si brânza rasa sau sfarâmata. Toarna o treime din continut în vasul pentru cuptor si adauga cartofii semi fierti. Peste ei pune ciupercile si sunca. În castron pune peste continutul ramas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean se cerne faina,se adauga,1lingurita.de sare,un ou si laptele batut (pe care l-am dezmortit putin pe foc, am diluat drojdia in el si l-am lasat la crescut 5min).Toate acestea se framanta bine,daca e prea tare mai adaugam apa dezmortita(nu fierbinte ca distruge drojdia),daca e prea moale punem faina ,sa iasa un aluat ca o plastelina,elastic si care sa nu se lipeasca de mana(pe planseta de framantat sa avem tot timpul faina sa nu se lipeasca de ea) Acest aluat il lasam in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare, 100 gr. telemea de oaie dulce, 100 gr. castraveti verzi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 fire praz, 200 gr. branza de oaie, 3 oua, 200 gr. unt, 3-4 linguri pesmet, sos de smantana cu lamiie Mod de preparare: Prazul se curata, se spala si se taie rotocoale foarte subtiri. Se prajesc in unt pana se rumenesc. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu ouale batute si amestecate cu branza rasa si pesmet. Se aseaza compozitia intr-o forma de budinca presarata cu pesmet si se da la cuptor 20-25 minute. Mod de servire Se serveste imediat cu sos de smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300 g telemea de vaca sau oaie dupa gust, 3 linguri pasta tomate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 60- 70 grame branza de oaie sau cascaval, 2-3 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smintina, 80 g brinza pecorino (de oaie ), ulei de masline, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierte, 200 gr. telemea de oaie, 250 gr. smantana, putin unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoi, 100 g brinza telemea de oaie, 6 linguri pesmet, 4 linguri cascaval ras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 pahar smantana, 2 linguri branza de oaie, 1 pahar lapte, marar tocat, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gust, 50 g de cascaval de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin, se adauga orezul spalat, patrunjelul verde si mararul taiat marunt. în alt vas se prajeste usturoiul zdrobit si carnea, în putin ulei. Se amesteca ingredientele, la care se adauga condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu aceasta compozitie si se formeaza sarmalute, ca din varza. Se aseaza sarmalutele într-o cratita, se adauga apa cât sa le acopere, se fierb la foc potrivit aproximativ 30 de minute. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tava unsa cu unt se aseaza tortilla si se unge cu suc de rosii. Apoi, se aseaza celelalte ingrediente si se condimenteaza cu piper si sare daca credeti ca mai este nevoie. Cantitatiile de la ingrediente depind de preferintele fiecaruia. Bineinteles, puteti adauga alte legume precum rosii, ardei, ciuperci, porumb, etc. Se introduce 10 minute in cuptorul incins.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si 2 linguri de faina ,amestecam si apoi se lasa la caldura ca sa creasca,Galbenisurile se freaca cu zaharul si sarea pana se fac spuma si se adauga apoi faina si drojdia,Se framanta un aluat cam 20 min si apoi se adauga untul si se amersteca pana la incorporarea acestui.Se lasa cam o ora aluatul la crescut intr-un loc caldut dupa care se intind doua foi .Branza se amesteca cu smantana,zaharul vanilat ,stafidele -care in prealabil au fost tinute in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta . bine 20 de minute . In timp ce framinti , adaugi ca la maioneza uleiul . Intre timp se curata si se fierb cartofii si se caleste varzataiata marunt( dupa ce a fost tinuta in apa la desarat). Aluatul se rastoarna pe masa pe care am pus putina faina . Se portioneaza in bucati cit un mar si se lasa sa se odihneasca 15 minute .Se unge cite o foaie cu ulei , apoi se intinde cit de subtire se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfaci drojdia cu apa, amesteci cu sare si faina. Framanti totul pana obtii un aluat nu prea moale. Se pune la dospit la un loc caldut aprox 1 ora. Umplutura: se curata si se pun la fiert cartofii, apoi se strecor si sunt trecuti prin sita. Dupa ce s-au racorit, amesteci bine cu mararul, branza, ouale si uleiul. Din aluatu dospit intinzi o foaie (de aprox 1cm grosime) si o ungi cu ulei. Deasupra intinzi umplutura de branza in mod egal. Foaia de aluat o faci sul, apoi o incolacesti (cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro