Cauta in 21.292 retete
1 1/2 kg cartofi, 1/4 kg branza de vaca, 2 oua, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Cartofii fierti in coaja se curata, se trec prin masina de carne. Se amesteca bine cu branza, oua si sare. Se coace in forma unsa si presarata cu pesmet. Inainte de a se da la cuptor se pun deasupra bucati de unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g branza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smantana, 1 lingura faina, 3 linguri ... pesmet pentru forma, sos de vanilie Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . capsuni, 500 gr. branza de vaci neteda, 150 gr. zahar, 4 albusuri ... intr-un castron branza de vaci cu 100 gr. de zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . zahar, 150 gr. branza de vaci, 100 gr. unt, un varf ... moale, se adauga branza de vaci framintata si se amesteca bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. branza de vaca, 3 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri unt, sare, pesmet Mod de preparare: Se trece branza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smantana, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor sa se rumeneasca. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, gris, 15 gr ... preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri de zahar, 50 g stafide, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . unt, 250 gr. branza de vaca, 3 linguri zahar pudra, 3 galbenusuri, coaja ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana ... cu galbenusurile, smantana, branza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de vaci, 2 galbenusuri fierte, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare Mod de preparare: Se sfarma bine galbenusurile intr-un castron, se amesteca cu branza, untul, ceapa taiata fin si sarea. Se freaca cu o lingura de lemn pana devine o crema.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. margarina, 250 gr. branza de vaci, 250 gr. faina, 1 ou pentru uns, mac, o jumatate lingurita(rasa) sare. Mod de preparare: Se amesteca margarina cu branza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele. Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, unele langa altele. Se ung cu ou batut si se presara mac. Se coc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 2-3 oua, 1/2 pahar smantana, 2 linguri faina sau pesmet, putina sare, 1 lingura unt, 3 linguri zahar Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile si cu zahar, pana nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 buc. dovlecei mici, 200 gr. branza de vaci, 1 buc. ceapa foarte mica, marar, maioneza, sare Mod de preparare: Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu branza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet. Mod de servire Se serveste in bol, ornata cu rosii si ardei
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. branza de vaci, 3/4 pahar de smantana, 2 oua, 2 pahare faina ... tare. Se trece branza de vaci prin masina de tocat carne ... din compozitia de branza de vaci, se indoaie unindu-se marginile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . taitei, 100 gr. branza de vaci, 1 ou, 1 lingura zahar, coaja de ... . Se fierb in apa cu sare si se scurg. Brinza de vaci, data prin sita, se amesteca cu galbenusul de ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura branza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu branza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com