Cauta in 21.294 retete
... vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale si putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Burta prefiarta, taiata în fâsii subtiri, se pune la fiert în apa cu ... lasa la fiert pâna ce burta devine moale. Când toate ingredientele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg burta, zarzavat de supa, sare, otet, 1 ou, patrunjel verde, 1 capatina ... partea cea mai groasa a burtii - muche de burta - se spala in ... doreste o poate acri cu otet. Burta fierbe foarte greu. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si vanilie. - 1/4 kg brinza de vaca, un ou, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. burta de vaca, 3-4 oase, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina de patrunjel, 1 buc. telina ... Mod de preparare: Ciorba de burta trebuie preparata din primele ore ... sau chiar din ajun deoarece burta fierbe foarte greu. Se spala foarte bine burta, se opareste si se curata de pielita, frecind ... cu malai, pana se albeste. Burta si oasele bine spalate se ... bine acoperita. Dupa ce...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. burta din comert (deja spalata si curatata ), o coada de vaca sau genunchi de vaca ( cereti la macelarie o "cheie" ), 1 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 4 oua, 300 ... : Intr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri ... ca la mujdei. Se scoate burta si se taie suvite de ... reintroduc in supa deja facuta...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 10 portii: 2 kg de burta de vaca, 3 litri de apa, 1 kg de picioare de vaca, 150 grame de morcovi, 150 ... ulei sau untura, sare Mod de preparare: Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se ... -le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza ... spumeaza in timpul fierberii. Cand burta este aproape fiarta, se adauga ... taiat marunt...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in cratita. In tigaia unde s-a prajit carnea, se toarna un pahar ... ceapa taiata marunt si prajita separat, cartofi prajiti intregi sau taiati ... inca 1/2 ora. - 500 g carne de vaca, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingura faina, 2 linguri grasime cartofi prajiti intregi sau taiati in 2-4 parti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (eventual cu mixerul) branza de vaci, iaurtul si zeama de lamaie ... g biscuiti, 125 g unt, 25 g alune prajite (tocate marunt), 600 g branza grasa de vaca, 300 g iaurt, 3 linguri zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... , strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... , strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea cumparata din supermarket este curata si taiata. O scoatem din punga si o spalam in cateva ape dupa care o punem la fiert circa 30 - 40 de minute. Separat curatam tot zarzavatul, il punem la fiert cam 45 de minute si apoi il pasam (eu una nu il pasez, il tai la o dimensiune de 2 cm). Dupa ce au fiert si carnea si legumele, le punem intr-o oala de 6 l. Amestecam smantana cu cele 3 galbenusuri de ou intr-un castron separat. Punem un polonic de ciorba si o amestecam ca sa nu faca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile de placinta le lasam sa se dezghete la temperatura camerei,intre timp noi ne ocupam de compozitie,pentru inceput punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol o amestecam cu zaharul,cu ouale si mirodeniile aferente amestecam pana se incorporeaza toate,stafidele trecute prin sita le adaugam si pe dumnealor si le amestecam usor. Ungeti bine o tava cu unt/ulei. Am impartit pachetul de foi in trei parti pentru am iesi trei cultuce de plalinta,foile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru aluat se inmoaie drojdia in putin lapte caldut si un praf de sare . 2. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu 4-5 linguri de lapte clocotit si se lasa sa se raceasca. 3. Cand este rece se amesteca cu drojdia si se pune la dospit. 4. Intre timp restul de lapte se incalzeste, se adauga zaharul, mirosurile, ouale batute bine si uleiul. 5. Cand drojdia s-a dospit se pune in faina, se dauga laptele si se incepe framantatul. 6. Pentru a framanta mai usor se topeste untul si, in timp ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se iau 500 g branza de vaci, 3/4 pahar smantana, 3/4 pahar zahar, 3 pahare ... adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura se trece prin ... stafide curatate). Se pune o lingura de branza de vaci pe partea prajita a clatitei si se ... de plic. Pentru ca la prajit sa nu se desfaca, partea ... se umplu cu branza de vaca preparata ca mai sus, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... toate partile. Clatitele umplute si prajite trebuie lasate putin la scurs ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. muschi de vaca, 3-4 felii morcov, 15 ml ulei, sare, cimbru Mod de preparare: Muschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pana se fragezeste. In timpul fierberii, se adauga sarea si 2-3 frunze de cimbru; se serveste cu sote de morcovi si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com