Cauta in 16.331 retete
... din morcovi si branza de vaci. Ai invatat inca de mica ... rasi fin; 3 linguri branza de vaci; 1 lingura frunze de marar; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intinde branza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosia taiata felii. - 2 felii franzela, 100 g branza de vaci, 1 rosie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 80 g gris, 500 g branza de vaca (slaba). In plus: 4 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da branza de vaca prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar. - Franzela, 2 linguri branza de vaca, 10 g unt, gogosar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece. Umplutura: 125 g branza de vaci (grasa), 2 linguri zahar tos (fin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spuma cu zaharul, se adauga brinza bine scursa de zer si ... lasa 30-40 minute. - 700 g brinza, 100 g. unt, 3 oua, 3 linguri faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se ... clocote. - 1 kg de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... foc potrivit. - 800 g carne de vaca pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... slanina, 1/2 kg de carne de vaca (de preferinta piept), 1 ceapa, 2 cuisoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie. (Cui ... de ovaz, 250 g branza de vaca proaspata si smantanoasa, sucul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata. - 400-500 g piept de vaca, 100 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda ... din frigare. - 1 kg carne de vaca, sare, piper, cimbru, usturoi, slanina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se incorporeaza in branza de vaca impreuna cu bucatile de rosii. - 250 g branza moale de vaca, 1 legatura patrunjel verde, 2 crengute tarhon, 3-4 frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inca 1/2 ora. - 500 g carne de vaca, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie ... paine prajita. - 500 g branza de vaca, 5 linguri smantana, 1 lingurita zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putina verdeata. - 150 g muschi de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu unt. - 1,2 kg pulpa de vaca, 100 gr. slaninuta, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Lasati branza de vaci sa se scurga circa o ora intr-un ... de lamaie, 800 g branza de vaci, 5 linguri zahar pudra, 2 lingurite cafea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocat. - 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro