Cauta in 20.697 retete
Amesteca apa cu otetul de mere si pune boabele de mustar la înmuiat 2 zile. Combina apoi în blender boabete de mustar înmuiate, lichidul de pe ele si restul ingredientelor. Credit foto: http://gardening.sheknows.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mustarul, mierea, maioneza si sosul pentru friptura. Pune bucatile de pui în sosul de mustar. Pastreaza putin sos pentru a unge puiul în timpul prepararii. Unge gratarul cu putin ulei si asaza bucatile de pui. Lasa puiul pe gratar timp de 20 de minute, întorcând din când în când, pâna când este bine patruns. Unge-l cu sosul de mustar când mai are 10 minute pâna se face.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos puternic. Merge foarte bine la fripturi simple, de genul roast beef sau fripturi simple la tava. Nu este recomandat la fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ntr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand; In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam usturoiul, il pisam cu sare si il frecam cu ulei pana devine o pasta. Adaugam piperul, mustarul si amestecam pana se omogenizeaza. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii. Apoi ii amestecam cu pasta de mustar. Ii punem intr-un vas uns cu ulei si ii coacem intr-un cuptor preincalzit la 220 grade, vreme de 35 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se poate servi cu orez,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu pâna prinde culoare maro aurie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 conopida mare sau 2 mai mici, 2-3 linguri ulei,2-3 linguri otet (zeama de lamaie), 1-2 lingurite mustar, sare, piper, marar. Mod de preparare: Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarma. Cind este gata, se scurge si se pune in salatiera. Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt. Se toarna sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde, un kg cartofi, 2 linguri mustar, 2 legaturi tarhon,6 linguri ulei Mod ... toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
resturi de peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat Mod de preparare: Bucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne, 2 lingurite mustar, 1 lingura faina, 2-3 castraveciori, 1/2 lingurita zahar, sare, 1/2 kg cartofi Mod de preparare: Se pregateste carnea in mod obisnuit. Cind a fiert complet si sosul a scazut, se adauga mustarul, faina, zaharul, castraveciorii taiati cuburi mici, o ceasca de apa si din nou se fierb pana scade sosul. Se scoate carnea, se taie felii si se toarna sosul deasupra. Mod de servire Se serveste cu cartofi fierti, fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, o legatura ceapa verde, o legatura ridichi, sos de mustar Mod de preparare: Ouale rascoapte se taie in sferturi si se asaza intr-o salatiera peste foi de salata de laptuci. Se adauga ceapa verde taiata in bucati cam de 1 cm si ridichi de luna. Peste ele se toarna un sos preparat din mustar, ulei, otet, sare si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de lamiie, sare, piper, 1/2 lingura mustar, salata verde Mod de preparare ... de umplutura se subtiaza cu mustar si putina apa si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tos, 1 pahar infuzie de ceai rusesc, 1/4 kg zahar cubic, 1 paharel de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin, 2-3 lingurite cu varf de mustar, 1/2 l supa de zarzavat sau apa ... ; se fierbe 10 min. Faina, mustarul si smantana se dilueaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura mustar, 1 lingura marar tocat, 1 praf de zahar, sare, 6 masline Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata si dupa ce s-au racit, se taie in doua pe lung, se scot galbenusurile si se freaca adaugind uleiul putin cite putin, apoi sarea, zaharul, mustarul si mararul tocat. Se umple fiecare jumatate de albus cu aceasta pasta si se garniseste cu cite o jumatate de maslina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 linguri ulei, 2 linguri otet, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, sare, piper Mod ... sarea si zaharul. Sosul de mustar se prepara astfel: se farima ... sita, se amesteca intii cu mustarul, apoi cu uleiul pus picatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 g gem de portocale, 4 linguri mustar de Dijon Mod de preparare ... de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa mica tocata, o lingurita otet, sare, piper, 2 linguri ulei, 3 linguri mustar, 50 gr. masline, 1 ou fiert tare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata reci si se taie felii. Se adauga ceapa tocata, sare si piper; se dilueaza mustarul cu ulei si otet. Se toarna peste cartofi si se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 min. inainte de a se servi. Se garniseste cu masline sau cu un ou fiert tare, curatat de coaja si taiat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com