Cauta in 20.697 retete
... file de somon, 3 lingurite de mustar, un pahar cu vin alb ... cuburi. Prepara un sos din mustar, vin alb, sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curcan ( puttenburst ) in sos de mustar ( senf ) aromat cu maghiran ( majoran ... ml vin alb sec 3 linguri de mustar iute-aromat 2 linguri de mustar frantuzesc (cu boabe) 300 ml smantana 1 ceapa mare 5 catei de ... . Faceti un liezon din smantana, mustar si faina. Temperati liezonul cu ... . Serviti curcanul cu sos de mustar si maghiran cu paste, orez ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente Stir-fry sauce 3 ling teryaki sauce3 ling soy sauce less sodium (cu sare redusa) 30 ml sesame garlic sauce and glaze 3 ling ulei chinezesc 4 ling sare si piper dupa gust Pasta de usturoi facuta din unt si usturoi astfel -se va pune untul+o ling de ulei olive cca 70 gr si se va amestaca cu usturoiul pisat pana devine o crema de usturoi o ceapa medie taiata feliute ardel verde si unul rosu (eu am pus cate juamte din fiecare ) un morcov mare razuit ciuperci cca 200 gr taiate feliute...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... : 3-4 linguri miere de albine 2 linguri mustar iute 2 linguri otet balsamic 4 linguri mustar boabe 2 linguri ulei de masline 2 limguri sos worchestershire sare si ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ingrediente : - 1 kg mere - 1/2 litru de apa - 100 g zahar - 2 varfuri de scortisoara - coaja de lamaie rasa - sucul unei lamai -1 lingura de amidon - 50 g unt - un pic de sare Spalati si curatati merele de coaja. Taiati merele in patru, inlaturati cotorul si samburii. Puneti merele curatate intr-o cratita cu apa, zaharul, sarea, scortisoara, caoja si sucul de lamaie, puneti la fiert pe foc domol timp de 40 minute. Presati merele in piureu, adaugati untul si puneti pe foc inca 5 minute, ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... porc 1 ceapa 5-6 catei de usturoi, mustar ulei pt prajit sare, piper ... condimenteaza si se unge cu mustar, se pune peste cartofii din ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Eu mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele mai multe ori nu mi-a iesit. Numai ca, am tot adunat informatii de ici, de colo si mi-am luat inima-n dinti si am mai incercat cateva variante. Evident ca succesul retetei depinde si de tipul de carne folosit (ca poti sa nimeresti si carne batrana), dar si de ingrediente. Insa, inainte de a purcede la treaba, vreau sa va mai arat cum se vede rasaritul de soare de la geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cuptor, mandarine si o vinegreta cu mustar. O compozitie simpla si proaspata, gustoasa ... de masline 1 1/2 linguri otet 3 linguri mustar de Dijon pentru salata 1 ceapa ... 3 linguri de ulei, otet si mustar, putina sare si piper. Indepartati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
750 gr. cartofi, 4 oua, o ceapa, 150 gr. castraveti acri,tarhon Mod de preparare: Cartofii fierti se taie rondele, ouale fierte se taie in patru, castravetii acri se taie cuburi, se adauga tarhon tocat. Peste aceste ingrediente se toarna sosul format din mustarul frecat cu ulei ca la maioneza, la care s-a adaugat putin cite putin zeama de la castraveti, apoi smantana sau iaurt. Se condimenteaza cu sare si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o jumatate de lamaie , 2-3 linguri de mustar frantuzesc (cu boabele intregi) si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... somon afumat si dressing de mustar Ingrediente pentru 4 persoane 4 andive 200 g somon afumat 75 g capere 2 linguri mustar de Dijon sucul de la ... dressing, intr-un castron amesteca mustarul de Dijon, sucul de lamaie ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Daaaa stiu, azi e luni si lunea nici iarba nu creste, nici sa te dai jos din pat nu vrei, nici chef de a face mancare nu ai... Dar ce te faci cand barbatul/copilul/stomacul personal incep sa vocifereze ca nu mai e nimic prin frigider, ca am ras totul in weekend si acum ce ne facem? Of, si iar trebuie mers in piata, si sacosele alea sunt cam grele chiar daca le duc pana la masina, vaaai si dupa aia trebuie sa urc cu ele trei etaje (ca noi n-avem lift). Doamne, de ce n-au inventat inca ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Sa gatesc cu vin este ceva la ordinea zilei in bucataria mea. Dar berea, ehe asta e alta poveste. Pana acum n-am folosit-o decat o data , si atunci era bere blonda. Prin urmare teritoriul asta este aproape virgin pentru mine. Am facut reteta de vita cu bere neagra de doua ori in aceeasi saptamana, pentru ca prima oara am zbarcit-o :P Va spun asta ca sa nu faceti si voi aceeasi greseala: nu folositi mai multa bere decat cea care e data in reteta. In caz contrar mancarea devine amara si n-o...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Grozava, merge foarte bine si fara bulion si ca garnitura piure de cartofi 500 gr carne de vita 2 cepe 5 catei de usturoi 2 felii telina 1 morcov 1 capia 2 foi dafin Coriandru Curry Curcuma Sare Piper Ulei 1 cutie rosii facultativ Carnea taiata cubulete se condimenteaza si se amesteca cu putin ulei, se lasa de seara pana dimineata. Telina si morcovul se taie felii subtiri. Ardeiul se taie cuburi mari sau tocat marunt. Calim usturoiul zdrobit impreuna cu foile de dafin si coriandrul. Adaugam...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
300 g faina, 1 pahar lapte, 15g drojdie, 3 oua, 1 lingura unt, sare, 1 bucatica zahar, sos de ciuperci; Umplutura: 1/2 kg carne tocata, sare, piper, 1 ceapa, 150g unt Mod de preparare: Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecand putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: Blat: 3 oua 80g zahar 80g faina 60g nuci macinate fin un praf de sare Umplutura sarlota: 3 oua 160g zahar 30g gelatina fina(3 plicuri) 200ml lapte 600ml frisca lichida 2 linguri caco neagra 1 lingurita esenta de rom Sirop: 1 lingurita ness 200ml apa 2 lingurite zahar 2-3 lingurite Amaretto Mod de preparare: Se prepara blatul alb cu nuca.Se freaca bine cele 3 galbenusuri cu jumatate din cantiatea de zahar si praful de sare pana isi dubleaza volumul.Apoi se bat albusurile spuma,se...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
500 gr. sfecla rosie, 1 buc. telina, 2 buc. praz, 3 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 gr. carne de vaca, marar, sare, 1 pahar smantana Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smantana, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste la masa dres cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com