Cauta in 21.292 retete
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra ... adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când începe sa fiarba. Adauga mazarea si lasa la fiert timp ... doua minute sau pâna când mazarea s-a înmuiat putin. Adauga frunzele de ... si sarea. Pune amestecul de mazare si supa într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . La final, vei adauga si mazarea cu putina apa în care a fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune mazarea în apa cu sare si las-o sa fiarba 8-10 minute. Curata si taie marunt ceapa, morcovul si ardeiul. Caleste ceapa în ulei si adauga morcovul si ardeiul, apoi fierbe legumele la foc potrivit. Dupa ce a fiert si mazarea, separat, scoate-o din apa si strecoar-o, dupa care o pui în supa de legume si adaugi sare si piper. Când supa este fiarta, adauga bacon. Se serveste cu crutoane si putin patrunjel maruntit, presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarba 10 minute, se pune mazarea si se continua fierberea pâna ... lamâie. Supa-crema de mazare se serveste calda, cu crutoane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle. Sunca de Praga se ... razuit. Se amesteca pastele si mazarea cu sosul, se potriveste de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de pui ceapa sos tomate faina mazare marar Se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga carnea de pui. Cand s-a rumenit un pic carnea, se stinge cu sos de tomate (la care se adauga 1-2 linguri de faina) si 1 cana cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea este gata si se adauga mazarea (congelata) impreuna cu mararul. Se mai fierbe pentru cateva minute si se serveste fierbinte cu paine proaspata - pentru a putea sterge si ultimul gram...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... o adancitura ca un cuib. Fierbem mazarea in apa cu sare, o scurgem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca marunt ceapa, pe care o calesti în ulei încins laolalta cu morcovul taiat rondele. Adauga mazarea, toarna apa pâna acoperi amestecul de legume si lasa oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierti, taie marunt rosiile decojite si adauga-le. Pune sare si piper dupa gust si lasa oala la fiert înca 10 minute. Când mâncarea este fiarta, presara marar verde, tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa clocoteasca câteva minute. Adauga mazarea si verdeturile (mai putin menta), tocate. Când mazarea este bine fiarta, pune totul într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata fiarta, se spala cu apa calduta si se lasa la racorit. Pentru preparare se foloseste blenderul de mana, in care sunt pasate boabele impreuna cu menta proaspata. Amestecul se subtiaza doar cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se gusta pe parcursul prepararii, pentru a echilibra aromele. Se serveste pe paine prajita sau alaturi de cartifi copti la grill. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am venit cu o idee de mazare facaluita , care se poate face ... vremea asta), cat si cu mazare uscata , de care am folosit eu. Ingrediente: 400-500 gr mazare galbena uscata 1 lingurita mustar 1 lingurita ... sare, piper Mod de preparare: Mazarea se lasa la umflat peste ... cea mai rapida) se pun mazarea, usturoiul, hreanul, mustarul, uleiul si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Într-o oala cu apa se fierb mazarea si câteva frunze de spanac si de salata, taiate fin. Se lasa sa fiarba înabusit, la foc potrivit, trei sferturi de ora. Când mazarea este bine fiarta, se paseaza si se trece prin sita. Se subtiaza cu zeama în care a fiert si se lasa sa mai dea câteva clocote, se adauga uleiul si sarea, amestecând din când în când.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jurul furculitei, presaram boabele de mazare si fasiute de somon si ... un wok, puneti pastele, pestele, mazarea si turnati tot sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o calim in unt. Adaugam mazarea si mai lasam 1 minut. Taiem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : o ora si jumatate Ingrediente: -100g mazare -o lingurita de bulion -un filet ... Mod de preparare: se pune mazarea la fiert 15-20 minute ... cu bulionul si se pune mazarea se pune apa pana ce ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro