riceta traditionala de zapicanca
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
zapicanca brinza, receta zapicanca brinza, mincare craciun traditionala moldoveneasca, lasagna traditionala, tort gingasie riceta, traditionala zacusca vinete, zapicanca cu macaroane, zacusca vinete traditionala ca in bucovina, turta in foi traditionala, zapicanca cu brinza
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avea loc Targul de produse traditionale, unde vor participa atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Napul, desi definitoriu pentru reteta traditionala, poate fi inlocuit cu alte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doresc sa isi faca bunatatile traditionale de Craciun in casa, fie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... te conving sa faci prajituri traditionale, dupa retete vechi, simple, dar ... ca, desi cozonacii sunt deliciosi, traditionali si nu trebuie sa lipseasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taierea porcului si preparea produselor traditionale din carne de porc. Este ... cei care isi doresc bucate traditionale la masa de Craciun, va ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , Boromir pregateste o editie speciala Pasca traditionala cu branza dulce si stafide ... cozonaci, si Pasca Boromir , cu traditionala umplutura de branza dulce si ... aceasta pasca un produs unic traditional. Pasca cu branza dulce si ... elegant, respectand forma rotunda a produsului traditional si urmareste linia gamei, fiind ... moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Aceasta reteta traditionala romaneasca se pregateste pe 9 martie, cu ocazia sarbatorii ... din Sevastia si inceperea anului traditional agricol. Daca pe 8 Martie este ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... miere. Este gatit in mod traditional, de Craciun, si in Argentina ... si Peru, inlocuind pe alocuri traditionala roscon de reyes (prajitura regelui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... al doilea targ de produse traditionale, in perioada 30 aprilie 2 mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune putin lapte deoparte in timp ce restul va fi pus la fiert. Laptele pus deoparte se incalzeste putin dupa care, in el, va fi topita drojdia. Laptele pus la fiert trebuie lasat sa dea de cateva ori in clocot, dupa care se adauga 2-3 linguri de faina. Nu uita sa amesteci in continuu pe masura ce adaugi faina pentru a nu se face cocoloase. Foarte bine ar fi sa folosesti un tel. Laptele se da apoi la o parte de pe foc, urmand sa fie adaugata drojdia topita. Se pune compozitia deoparte, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porc dar si de vita, traditionala friptura de porc (cine nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau rece si, in mod traditional, se serveste garnisita cu partea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iahnia de fasole este o reteta traditionala romaneasca, am incercat sa shimb ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Sau reteta de unde a pornit totul! :) Ingrediente 400 gr de faina 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 200 gr unt 170 gr zahar brun 170 gr zahar esenta de vanilie 2 oua mari 300 gr ciocolata Mai intai se freaca bine untul cu zaharul alb. Se adauga zaharul brun si se continua cu mixerul pana obtineti o pasta. Se adauga ouale si esenta de vanilie. Cand s-a omogenizat aluatul, se incepe adaugarea fainii amestecata cu praf de copt si sare. Se adauga treptat, in ploaie, in timp ce se...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Bucatari talentati s-au intrecut in luna octombrie in cadrul festivalului de arta culinara "D-ale Gurii Dunarii", care a avut loc in localitatea Uzlina, din Delta Dunarii. Participantii, membrii ai comunitatilor din Delta Dunarii, de diferite ocupatii, au gatit cu pasiune si pricepere desavarsita preparate din peste. Tot acest efort al comunitatilor participante a avut un singur scop: castigarea unui premiu care sa le permita ajutarea comunitatilor din care proveneau. Cu retetele de mai jos...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt perfecte umplute cu gem, dulceata, marmelada. Poti incerca sa le ungi cu nuca pisata amestecata cu miere de albine, sau crema de ciocolata topita amestecata cu smantana. Poti pune in aluatul de clatite cacao si vei obtine clatite maronii, foarte gustoase. Incearca sa le umplii cu mere rase si calite sau crema de vanilie. Evident pot fi servite cu frisca sau inghetata. Imaginatie sa ai! I ngrediente: 12-13 linguri cu varf de faina, 4 oua mari, 2 linguri rase de zahar pudra, un praf de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bunatati. Fie ca alegem o reteta traditionala de cozonaci moldovenesti, sau alte ... la colectia noastra Retete Cozonaci Traditionali pentru toate gusturile si poftele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Clatitele sarate iti ofera o infinita posibilitate. Merg umplute cu piure de spanac, cu ciuperci (calite in ulei cu sare si piper, cu un catel de usturoi si legate cu sos alb), sau carne tocata (calita bine impreuna cu ceapa, sare si piper si un galbenus, doua). Nu in ultimul rand merg foarte bine cu varza murata, calita. Ruleaza clatitele sarate, cu ce umplutura vrei, aseaza-le intr-o tava unsa, care merge la cuptor, si lasa-le 20 de minute in cuptor, la foc potrivit. Serveste-le calde,...
Reţetă de pe retete.eva.ro