Cauta in 21.294 retete
Se pun cartofii la fiert, dupa ce i-ai taiat în cubulete. Mai apoi, taie salamul în felii subtiri si sfarâma brânza în bucatele mici. Bate cele doua oua într-un castron si adauga peste ele smântâna si verdeata. Continua sa le amesteci pâna când totul devine omogen. Cât timp dau cartofii în clocot, ai timp sa pui ciupercile la prajit într-o tigaie unsa cu doua lingurite de ulei. Dupa ce se rumenesc ciupercile, adauga-le în vasul cu oua si smântâna si amesteca. Acum pregateste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gazpacho sau supa rece de rosii Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza. Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Italienii chiar si-n post Mananca super bucate Rapide si cu mic cost: Focaccia cu rosii-uscate
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1/2 kg fasole, 1 salata verde, tarhon, cimbru, foaie de dafin, 2 catei de usturoi, citeva linguri ulei, citeva linguri otet, sare, piper, radacina de patrunjel, 1-2 cepe, 2 rosii Mod de preparare: Se fierbe fasolea impreuna cu radacina de patrunjel, foaia de dafin, tarhonul, cimbrul, piperul si sarea. Cind a scazut complet zeama si fasolea s-a muiat, se strecoara si peste fasolea calda se toarna otetul, uleiul, usturoiul pisat si ceapa tocata. Cind s-a racit, se adauga rosiile taiate felioare...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg fasole, 7-8 bucati afumaturi, 2-3 cepe, 1-2 linguri grasime Se alege fasolea, se spala si se pune in apa rece din ajun Mod de preparare: Tot din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat. In ziua urmatoare se pune la fiert impreuna fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in care carnea este tare, batrina, se pune mai intii sa fiarba o data cu ceapa si apoi se adauga fasolea. Se fierb la foc domol, cine doreste poate sa adauge si 1-2 foi de dafin. ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca orez,150 gr. prune, 100 gr. nuci, ulei, cateva stafide, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare si apoi se clateste cu apa rece. Prunele se inmoaie citeva ore in apa calduta, apoi se amesteca cu nucile taiate si cu orezul scurs. Se drege cu sos din ulei si zeama de lamiie. Se garniseste cu stafide.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... folosit international desemneaza sunca spaniola, uscata, din carne de porc. Exista ... de jamon : jamon serrano  sunca uscata din porc (cuvantul serrano inseamna ... la munte) jamon iberico  sunca uscata de calitate superioara ce contine ... mai scumpa varietate de sunca uscata spaniola, preparata din carne de ... jamon iberico de recebo  sunca uscata spaniola, preparata din carne de ... cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg. fasole, 7-8 bucati costita afumata, 2-3 cepe, 1-2 linguri grasime, bulion Mod de preparare: Se alege fasolea, se spala si se pune in apa rece din ajun. Tot din ajun se spala si costita si se pune la desarat. A doua zi se pun la fiert fasolea, ceapa taiata marunt si costitele taiate bucatele. Se fierb la foc domol. Cine doreste poate adauga si 1-2 foi de dafin. Aceasta mincare nu se scade prea mult. La sfirsit, cind este totul fiert, se pune bulionul si se mai da 2-3 clocote. Se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... despre revolutionarul spray Batiste, sampon uscat si le-am oferit cate ... Batiste am primit un Sampon uscat Batiste XXL ideal pentru revitalizarea ... si usoara fixare; un Sampon uscat Batiste Cherry pentru reimprospatarea parului ... fum de tigara; 6 minisprayuri Sampon uscat Batiste XXL pentru prietenele mele ... % la achizitionarea oricarui SprayBatiste sampon uscat din farmaciile Sensiblu....
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Traim in secolul vitezei, suntem mereu pe fuga, si adeseori dimineata in drum spre birou si luam un sendvis de la primul fast food intalnit in cale. Apoi ne cuzam ca suntem prea ocupati ca sa putem manca sanatos, timpul nu ne permite sa ne ingrijim de sanatatea noastra! Cu micul dejun Kollath de la Solaris scuzele nu-si mai au locul, fiindca poti pregati un mic dejun sanatos, plin de nutrienti, in doar jumatate de minut. Micul dejun Kollath vine in trei variante: cu fructe deshidratate, cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Acesti biscotti se coceau Chiar si pe vremea lui Traian In campanii ei hraneau Ostasii Imperiului Roman&
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... aici ) o punga de mazare galbena uscata. De curiozitate. Si apoi m-am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1/4 kg fasole, 200 gr. minatarci, 2-4 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pana a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de asemenea la muiat tot din ajun. A doua zi se pune la fiert fasolea, se lasa sa dea un clocot si se schimba apa cu alta tot fierbinte; ceapa si zarzavatul taiate marunt precum si sarea se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macinata+ 1/4 lingurita sare+ 150g cirese uscate+ 80g alune sau nuci (prajite ... foarte mult - se adauga ciresele uscate, fulgii de ovaz, alunele/nucile ... si interiorul nu este perfect uscat - se transefera pe un gratar ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Va salut cu prietenie si va doresc- cu o intarziere motivata- un 2012 minunat!! Este primul meu articol ca si invitat si am ezitat putin la alegerea retetei. Pana la urma am ales ceva rapid de preparat si foarte satisfacator. Copiii mai ales, sunt foarte incantati de genul acesta de tratatie. Site-ul fabs- blog si forum pentru femei , unde veti gasi reteta, se adreseaza femeii moderne, cea care reprezinta un cumul de dragoste, de energie, de generozitate, de sensibilitate, de inteligenta, de...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Un cocktail de vitamine Intr-un baton dulce vine Pentru pranz sau mic-dejun Este ultra mega bun.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se alege fasolea, se spala si se pune in apa rece din ajun. Tot din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat. In ziua urmatoare se pune la fiert impreuna fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in care carnea este tare, batrina, se pune mai intii sa fiarba o data cu ceapa si apoi se adauga fasolea. Se fierb la foc domol, cine doreste poate sa adauge si 1-2 foi de dafin. Aceasta mincare nu se scade prea mult Se serveste cu muraturi sau cu salate de sezon. -...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Minciunelele se servesc reci, iar alaturi de ele poate fi servit si diferite sosuri sau dulceturi.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... etc) 1/2 cana stafide 1/2 cana caise uscate 1 cana de supa de pui ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com