retete pentru prepararea iepurelui salbatic
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, retete blender, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, cauta retete, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, retete usoare de pui
Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice, pudra de chilli si amestecam bine pana obtinem un sosulet. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul cu citrice ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infingem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 20 de minute la frigider sa ia din toate aromele. Incingem o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati merele si dati-le pe razatoarea mare (Pastrati 2 mere necuratate si intregi). Puneti intr-o cratita merele rase, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand incepe sa lase zeama amestecati cu o lingura de lemn pana mai scade, apoi adaugati scortisoara, nuci zdrobite cu facaletul, stafidele si grisul, amestecand pana se incorporeaza bine si scade zeama de tot. Intindeti pe masa o foaie de placinta, stropiti-o cu ulei (puteti sa ungeti cu o pensula) suprapuneti inca o foaie, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vitamine si minerale: pe cine pierdem prin gatire? & Supa gourmet de conopida cu usturoi copt
Adauga la favorite
... hranitoare este cina noastra daca o preparam termic. Adevarul e ca majoritatea mineralelor ... in lichidul in care a fost preparat respectivul aliment. Cu vitaminele insa ... disponibile doar cand sunt putin preparate termic sau (preferabil) deloc. Ce ... va alegeti sa gatiti un preparat tineti cont de aceste informatii ... tot cu blenderul vertical. Completam preparatul cu ciuperci si patrunjel....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mamaliga se prepara obisnuit. Ceapa: se curata ceapa si se taie ... de-a gata sau se poate prepara din patrunjel, usturoi si ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... busuioc. - 500 g calamar, 300 g orez salbatic, 4 rosii, ulei de masline, otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pepenele de coaja, i se scot samburii, se taie in cuburi, se stropeste cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se subtiaza maioneza cu caimacul si se amesteca cu pepenele. Se serveste rece. - 500 g pepene galben, maioneza preparata dintr-un ou, 100 ml caimac, sare, piper, zeama de lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de soia (inmuiate si gata preparate), 5 linguri sos de soia, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu otet (din comert sau preparat pe loc). Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 18 biscuiti,1 cana de cafea preparata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de capere, miere de albine salbatice, ulei de masline stors la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de cescuta de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 g zahar, 250 ml cafea preparata, 2-3 linguri cacao, 50 g stafide, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 linguri crema de hrean (gata preparat, din comert), sare, piper, 8 frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de foetaj (se gaseste gata preparat in comert), 150 g zahar pudra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 h. - 1 somon de 2-3 kg, de preferinta salbatic, 1 pahar ulei de masline, zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pi intilesu tuturor: Mod de preparare : Operatiunea "dezbracarea" prazului: Dupa ce ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... in otet, 100 g maioneza gata preparata, zahar pudra, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se face file , se condimenteaza si se pune la cuptor pentru 30 minute. Dupa primele 15 minute se intoarce pentru a se rumeni si pe partea cealalata. Intre timp se pun legumele la fiert, separat, in ordinea in care acestea fierb mai greu (cartofi circa 15-20 minute), morco(10 minute) brocoli(personal doar il oparesc ..dar se poate fierbe circa 5 minute, dar atentie pentru a se pastra culoarea , acesta se adauga dupa ce apa da in clocot) Se fierb si ciupercile, care apoi se toaca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro