Cauta in 20.697 retete
Am petrecut ca in povesti, ne-am vizitat toate rudele si prietenii si am gustat din bunatatile pregatite de fiecare - mai mult sau mai putin sanatoase, insa deosebit de gustoase! Cum, insa, nu ne putem intoarce la serviciu grasune ca bondarii si de-a dreptul "intoxicate" de atatea mancaruri grele, Eva.ro iti propune cateva retete simplu de realizat, sanatoase si, cel mai important, usoare pentru digestie. Daca ai posibilitatea sau vointa necesara, poti incepe o cura de detoxifiere cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si se curata ciupercile, se mai mult desert 1 Placinta cu clatite 1. Se amesteca faina cu laptele si ouale. mai mult Stuffed mushroom 2 Ciupercute umplute 1. Se curata ciupercile de pielite, se mai mult 1. Se cerne faina pe o planseta, se face o adâncitura la mijloc si se pune un ou si sarea. Se adauga untul taiat cuburi si se framânta repede. Se adauga treptat apa si se amesteca pâna se obtine un aluat sfarâmicios. 2. Se înveleste aluatul în folie de plastic si se lasa 30 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o jumatate de portocala Preparare: Incalziti bine vinul cu restul ... vin este mrs. Beetons, pentru prepararea careia vinul este indoit cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ori cedar planked salmon pe meleagurile acestea. Pregatirea somonului dupa metoda de mai jos, ii da o aroma absolut speciala si macar ca fapt divers, mi-am spus sa v-o prezint rapid. Se recomanda lemn de cedru (musai netratat), artar, anin ori nuc. Procedeul este extrem de simplu: fundul din lemn se inmoaie in apa cel putin 20 de minute, dar nu mai mult de 4 ore (apa se poate aroma cu sare, zeama de lamaie etc). Pestele file se pune cu pielea pe lemn, se condimenteaza cu sare, piper si ce va...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... , 1/2 lingurita zahar, sare Mod de preparare: Se spala vinetele, se scoate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O mare parte dintre preparatele pe care le pregatesc de Sfintele Sarbatori Pascale sunt cele traditionale. Oua vopsite, drob, stufat, bors de miel, cozonaci si pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa traditionala de Paste. In plus, de fiecare data aleg si alte retete avand ca tema Primavara: flori si gaze, iepurasi si vrabiute, soare, verdeata, bucurie, veselie, pe scurt, renasterea naturii.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa, un fir de praz, 1/2 l lapte, o lamiie, 100 gr. smantana, sare, crutoane Mod de preparare: Cartofii, curatati, spalati si taiati, se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul marunt taiate. Cind cartofii sunt fierti si se sfarima, se trece totul prin sita, se adauga laptele fiert si se stoarce lamiia. Pentru crutoane, se taie in cuburi felii de piine alba si se rumenesc in cuptor. Mod de servire Inainte de a o servi se drege...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am fost foarte multumita, cand am vazut ca Stefan a venit acasa cu cateva sfaturi date de un nutritionist. In clubul unde este inscris, a fost invitat un specialist pentru a le explica, ce trebuie sa manance si sa bea in timpul antrenamentelor sau competitiilor. De asemenea, inainte - in timpul efortului - si dupa efort. Ii spuneam tot timpul ca ce bea contine prea mult zahar, dar degeaba... Rolul bauturii energetice - serveste la conservarea unei surse constante de energie pentru muschi. Ce...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dupa ce a fost vanata, gasca salbatica se curata de pene, se ... acopera vasul. Daca nu se prepara gisca in aceeasi zi, marinata ... , galuste, varza calita etc). Gisca salbatica se poate pregati si cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prima parte este pregatirea, marinarea si inabusirea ratei. Dupa inabusire, carnea se scoate si se tine in alt vas, iar in grasimea ramasa se pune zaharul si caramelizeaza putin, dupa care se adauga faina desfacuta in apa rece, pasta de tomate diluata cu putina apa, amestecind compozitia pina da in fiert. Cind a dat in fiert se toarna peste carnea inabusita, cu adaos de apa calda pina la nivelul carnii si se lasa sa fiarba pina cind carnea este bine patrunsa. Intre timp se spala gutuile si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii, curatati, spalati si taiati, se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul marunt taiate. Cind cartofii sint fierti si se sfarima, se trece totul prin sita, se adauga laptele fiert si se stoarce lamiia. Pentru crutoane, se taie in cuburi felii de piine alba si se rumenesc in cuptor. Inainte de a o servi se drege supa cu smintina. - 500 g cartofi, 1 buc. ceapa, un fir de praz, 1/2 l lapte, o lamiie, 100 g smintina, sare, crutoane. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din vin rosu, otet diluat, citeva foi de dafin, boabe de piper, sare. Se fierbe si se toarna fierbinte peste rata asezata intr-o cratita smaltuita. Se lasa astfel peste noapte. A doua zi, se scoate rata marinata, se impaneaza cu felioare de slanina, se unge cu unt si se frige la tava la cuptor, stropindu-se mereu cu sosul din tava. Cind este gata, se taie, se aseaza pe farfurie cu garnitura de legume, iar sosului din tava i se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia ... la 1/2 lamiie, sare Mod de preparare: Carnea de iepure taiata bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de 2-3 kg, de preferinta salbatic, Mod de preparare: Se detaseaza fileurile. Se trage delicat pielea dinspre ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Partea din fata a iepurelui, 5 linguri ulei, 5 linguri otet, 2-3 cepe, patrunjel, foaie ... , 1 lingura faina, 1/2 l vin Mod de preparare: Se rumeneste slanina taiata in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca orez integral, fiert in prealabil, 1 ceasca orez auriu, fiert in prealabil, 1/2 ceasca orez salbatic, 1 ardei gras rosu, taiat marunt, 1 cutie de porumb scurs, 4 cepe verzi, taiate marunt Mod de preparare: Dupa ce ai fiert orezul, lasa-l la racit, adauga apoi legumele taiate si dressing-ul. Compozitia ar trebui lasata la rece cateva ore sau chiar o noapte, pentru a permite aromelor sa se amestece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a prepara cartofiori deliciosi, avem nevoie de: Ingrediente: - 8-9 cartofi mari - 8 oua ... - 2 linguri faina - 2 linguri unt Cum preparam? Cartofii se pun la fiert ... sa nu crape. In paralel, preparam sosul: se incing cele doua ... ) si se acopera cu sosul preparat mai devreme. Apoi iar cartofi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pana si "carnivorii" casei. Se prepara foarte repede si usor :) Ingrediente ... si se vor inabusi frumos), preparam sosul. Pentru sos, dizolvam cele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 6 linguri maioneza (din comert sau preparata acasa), un ardei gras, un ... , sare, vegeta, cimbru Mod de preparare: Pestele se asaza intr-o tava ... minute, apoi se adauga morcovul preparat in prealabil astfel: se rade ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com