Cauta in 20.697 retete
Taie usturoiul marunt si pune-l la rumenit în uleiul încins. Adauga ceapa tocata, lasa 1-2 minute si toarna sosul de rosii decojite din cutie. Pune sare si piper si lasa un sfert de ora la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scurg si se adauga sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosiile cherry si câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi si cu parmezan ras sau feliat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarat, rulat si uscat, ce poate fi cumparat din bacaniile italiene ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , citric si proaspat, tipic bucatariei italiene, in special al celei nordice ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... romaneasca constituita 100% de investitori italieni, care au adus know how ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... lacto-vegetariana pe masura bucatariei italiene! Chiar si marii iubitori ai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Este un termen specific bucatariei italiene si se traduce ad literam ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , in Italia si in comunitatiile italienilor din lume, circa 140 de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... care duce cu gandul la Italieni, se serveste rar in Italia ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... numele generic pentru toate branzeturile italiene produse din lapte de oaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Branza mozzarella, branza cult a bucatariei italiene care se bucura de popularitate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de gustoasa din repertoriul bucatariei italiene. Un escalop de curcan ( scallopini ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mult in gastronomia lor, iar italienii asezoneaza anumite feluri de pizza ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
...  e considerata adevaratul simbol al bucatariei italiene. Numita pe alocuri, din ratiuni ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Saltimbocca alla romana este cea mai buna dovada a faptului ca retetele bune fac istorie! Pentru ca nu doar romanii au facut istorie ci si mancarurile lor. Culegerea de retete a patricianului Marcus Gavius Apicius sta marturie in acest sens. Dar parca si mai palpabila este o portie de saltimbocca alla romana, combinatie de carne de vita, sunca si salvie, intr-un sos dens de vin . Un snitel natur sau o friptura la tigaie cu un insolent gust de salvie. Numele retetei, de arunca in gura, ne...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Numele acestei prajituri, originara din cea mai saraca zona a Venetiei medievale, locuita de cei porecliti nicotti , spune cam totul despre originea sa modesta si simplitatea ingredientelor ce o compun. Lista ingredientelor aminteste de budinca de paine, cu care are in comun majoritatea ingredientelor, forma sa aduce cu un pandispan sau un sufleu, iar gustul sau va va duce cu gandul cu siguranta la o prajitura cu branza. Asadar, o prajitura economica, generoasa in satisfactii. Incercati macar...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... impreuna cu sosul. Urmati sfatul italienilor si preparati pastele "al dente ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... decat un clasic al bucatariei italiene care fierbe asezat vreme de ... specifice orasului Milano, capitala a provinciei italiene Lombardia, iar numele sau face ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... citrice. Un simbol al bucatarieie italiene este si celebra mozzarella - o branza ... sunt toate creatii ale bucatariei italiene, care au cucerit lumea. Pranzul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de iarna cu gusturi proaspete, italiene, care necesita doar o mana de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta ce cucereste prin simplitate si rafinament. Dolvecei si rosii uscate la soare, totul sotat usor intr-un ulei infuzat cu usturoi si ardei iute. Paste minunate pentru serile de vara, ideale inainte de un vin rosu. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 250 grame linguini (sau alte paste lungi  spaghetti, tagliatelle etc) 1 dovlecel 12 rosii uscate la soare 3 catei de usturoi 1 lingurita fulgi de ardei iute (optional) 4 linguri ulei de masline extravergine parmezan ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro