Cauta in 21.292 retete
... nu foarte mult. Intre timp pregatiti aluatul asa: bateti ouale cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune, 50 ml din laptele pregatit, drojdia naturala si oul. Se ... trufa, aceas reteta care am pregatit-o pentru tortul de ciocolata . Se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... timp ele se rumenesc, noi pregatim mamaliguta - dupa cum o prefera fiecare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cupe. - O tableta de ciocolata culinara, 250 g margarina culinara, 250 g zahar tos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , un kg piept de curcan pregatit pentru rulada, sare, piper, o lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in ulei fierbinte. - Pentru aluat (pregatit pentru clatite): 4 oua, faina, lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce doua maini dibace au pregatit umplutura (am amestecat carnea cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate pestele pe o farfurie sa se raceasca. Supa se strecoara si se pastreaza. 2. Ceapa se toaca marunt, usturoiul se zdrobeste. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare (care va trebui sa fie suficient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparam sosul: se pune sucul de portocale cu zaharul si toate aromele la fiert pentru 20-25 minute, din momentul in care incepe sa fiarba. Se trage oala de pe foc si se adauga untul taiat cuburi si se amesteca pana se topeste. Se adauga felii de portocala si grapefruit. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pana e nevoie de el. * pentru a obtine felii de portocale si grapefruit frumoase, fara coji si pielite, procedati ca in acest filmulet Pentru umplutura: se freaca mascarpone cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie rosiile bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute. Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu usturoiul taiat in doua . Daca aveti modelul de ciabatta ca in fotografie ,taiati-le in doua,pe lung ! Pune o felie de ciabatta pe fiecare farfurie pentru servit si aseaza deasupra amestecul de rosii .Aranjeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat.Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana.Clatitele se umplu cu amestecul de branza, se impacheteaza ca sarmalele si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra (sau vase individuale cu cate doua clatite).Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in ulei cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin. Pur si simplu,delicioasa! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade, se taie dovleacul-spaghetti in doua si se curata de seminte, se stropeste cu ulei, sare si piper, se inveleste cu folie de aluminiu si se pune la copt pentru 35-40 de minute. In acest rastimp preparam sosul marinara: 500 de grame de rosii, un paharel de vin rosu, 3-4 catei de usturoi, busuioc verde tocat marunt, un praf de cimbru, un praf de rozmarin, sare, piper. Usturoiul pisat se caleste in putin ulei de masline, se adauga apoi rosiile fara...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ungeti foile de tortilla cu ulei de masline pe o singura parte. Întoarceti tortilla pe cealalta parte si tapetati cu brânza Ceddar, pe jumatate din foaie. Deasupra adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta jumatate de tortilla si presati usor. Quesadillas se prajesc în tigaie, pe ambele parti timp de 5-6 minute. Se tin la cald în cuptorul încalzit la 125 grade Celsius, timp de 20 de minute. Se scot si se taie în 3 triunghiuri. Se servesc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul,zaharul,sarea si zaharul vanilat se mixeaza,pana se obtine o pasta cremoasa. Se adauga ouale.Faina si praful de copt se amesteca si se framanta cu restul amestecului.Se amesteca migdalele,amestecand usor. Pe putina faina ,aluatul se imparte in doua rulouri de 3-4 cm grosime,se asaza cu grija intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se preseaza usor cu mana.Rulourile se pun in cuptorul incalzit la 175 de grade timp de 20 de minute.Se scot rulourile din cuptor si se taie cu un cutit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucataria este iadul...si totusi...azi am pregatit dovlecei pane, e o pasiune culinara recent descoperita ...sa va spun si voua ... usturoi - 2 linguri ulei Cum se pregatesc? 1. Se curata dovleceii de coaja ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... mare de paste in traditia culinara italiana, in functie de forma sau modul in care sunt pregatite. Poate ai auzit deja de ... mai bune atunci cand sunt pregatite "al dente", fiind, deci, usor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe mese un adevarat desfat culinar romanesc. Cuvintele ele sunt prea ... preparatele Kadiei, asa ca: "Am pregatit pentru inceput o mamaliguta cu branza ... sa va bucurati de bucatele pregatite de ea. " Primele mele incercari ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com