Cauta in 16.319 retete
... cu tronc reteta de "raci frantuzesti" a lui bacalbasa, a carui carte, dicatatura ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... ii spune numele, o delicatesa a bucatariei frantuzesti. Si daca va asteptati sa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... cu siguranta una dintre mancarurile frantuzesti traditionale. Caracteristica de baza a unui ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de cartofii gratinati sau cartofi frantuzesti, asa ca pentru azi am ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... ai lumii, este parintele bucatariei frantuzesti moderne, "la nouvelle cuisine", si ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... sau ca reteta de cartofi frantuzesti sau de oua umplute... asa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... incercate. Clatite sau ecleruri? Deserturile frantuzesti sunt monumente de simplitate sau ... savarinele sunt clasice ale cofetariei frantuzesti, alaturi de choux a la creme ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si modernizat metodele bucatariei clasice frantuzesti. Printre bucatari este numit ,, regele ... rol important in lumea bucatariei frantuzesti; chiar si astazi, ea este ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... mediteraneene si o selectie de vinuri frantuzesti care constituie cadoul perfect atat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... zahar si este o adaptare a bucatariei frantuzesti rustice. O masa cajun autentica este ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... urma maturarii. Comparabila cu branzeturile frantuzesti, nasal este singura branza cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
dupa reteta lui Andie, muza mea intr-ale macaronajului - draga mea, iti multumesc :) Acum o jumatate de an incepuse deja sa infloreasca in mintea mea dorinta de a incerca o reteta de macarons. Deja vedeam mult in "jurul" meu, pe bloguri, site-uri sau prin reviste culinare cum se propaga moda asta a piticelor prajiturele frantuzesti si uite-asa, pe negandite, m-a
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
... Imi amintesc perfect cofetaria de pe colt. Acolo ne era deseori popasul dupa ce ieseam de la scoala. Prietena mea isi lua un choux ori un ecler. Eu imi luam negresit o indiana. Era preferata mea, dintre prajiturile de cofetarie. Buna, zemoasa, racoroasa. ... Apoi au trecut ani, multa vreme nu am mai mers prin cofetarii, apoi au aparut alte retete, alte trenduri, tarte frantuzesti,
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Un sos rafinat pentru un peste pe masura. Un peste fin pentru o masa eleganta. Bibanul de mare, un rapitor prin excelenta, cade usor prada aromelor dulci-astringente de sampanie si mustar. Portii : 4 Timp de preparare : 40 minute Ingrediente : 4 bibani de mare eviscerati (a cate 250-300 g bucata) 1 ceapa medie 200 ml sampanie (vin spumant) 140 g unt sare si piper pentru sos: 1 lingura rasa de mustar de Dijon 1 lingura de mustar cu boabe intregi 1 lingura de zeama de lamaine 1 lingura rasa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Navarin -ul de miel este o tocanita clasica frantuzeasca, al carei nume este dat de navet (nap, in franceza). O mancare completa, gustoasa si tihnita, gatita pe indelete, reteta de navarin de miel s-a impus ca una dintre retetele clasice de cratita ale bucatariei universale. Napul, desi definitoriu pentru reteta traditionala, poate fi inlocuit cu alte radacinoase, mai parfumate, cum ar fi pastarnacul sau telina. Vezi aici si reteta de Stifado. Reteta: Navarin de miel Ingrediente: 1 kg pulpa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ilmul "Julie and Julia", in ciuda rolului excelent jucat de Meryl Strep si succesului sau de public, a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in film) pentru ca au trivializat, la modul Hollywood-ian, arta culinara. In fond, nu dezosarea unei rate - munca mai degraba de macelar decat de bucatar - este suprema dovada a stapanirii artei culinare franceze ci mult mai prozaica preparare a unui...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Ca asa e cu retetele astea frantuzesti, trebuie putina migala... Dar, zic ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Branza este unul din cele mai complexe alimente ce se prepara din lapte. Fie ca vorbim de branzeturile din lapte de vaca, sau de la alte mamifere (oaie, bivolita, capra sau chiar ren si camila), branzeturile sunt o sursa fantastica de calciu si grasimi pentru organism. Exista peste 650 de tipuri de branzeturi in toata lumea, din care cele mai multe sunt preparate din lapte de vaca. Tipuri de branzeturi Clasificarea branzeturilor se poate face dupa mai multe criterii  tipul de lapte din care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dovada a rafinamentului exprimat de bucataria franceza, cartofii duchesse (ducesa) sunt o garnitura eleganta pentru aproape orice tip de carne sau peste. Preparati dintr-un piure de cartofi  fara lapte, dar imbogatit cu unt si oua si aromat cu nucsoara  rumeniti usor la cuptor pentru a prinde culoare in obraji, acesti cartofi cu forma de fursecuri si consistenta de ecler vor da un aer sofisticat farfuriilor dumneavoasta. Asadar, daca v-ati plictisit de acelasi piure de cartofi si va doriti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro