Cauta in 21.294 retete
... presara cu piper. Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
800 g carne, ulei, 300 g ceapa, 300 g rosii, patrunjel, sare, piper, 300 g suc de rosii, un pahar vin alb, cimbru ,legume asortate Mod de preparare: Carnea se taie felii, se bate si se condimenteaza. Se prajesc feliile pe ambele parti. Se pun al inabusit cu ceapa taiata marunt, sucul de rosii, vinul si putina apa calda. Cind sunt aproape gata se adauga sare, piper, cimbru, patrunjel si rosiile taiate marunt. Mod de servire Se serveste cald cu o garnitura de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si combinate dupa gust. Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se ... prin faina, prajindu-l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 gr. carne macra(de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2 oua, 2-3 linguri untura, faina, pesmet, piper, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit Mod de servire Se servesc cu cartofi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele. Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari. - 1/2 kg carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne de vita sau vitel, 500 gr. ceapa alba, 50 ml ulei, sare, piper Mod de preparare: Carnea se portioneaza in felii si se bate ca pentru snitele. Se pune sare si piper pe fiecare felie de carne. Se curata ceapa, se spala si se taie pestisori sau solzi. Intr-o cratita se pune uleiul, se lasa sa se infierbinte, apoi se adauga ceapa taiata si se lasa pana primeste o culoare sticloasa. Se asaza feliile de carne peste ceapa, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Este gata cind carnea...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ramas. Se serveste in farfurie snitelul cu garnitura de ciuperci, orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Se trec bucatile de carne prin faina, prin ouale batute, care au fost amestecate cu cascavalul ras si apoi prin pesmet. Se prajesc in uleiul infierbintat si se mentin la cald. Se servesc cu cartofi prajiti si salata de sezon sau muraturi. - Pentru 10 portii: 1 kg carne de porc, pentru fripturi, 100 g faina, 3 oua, 200 g pesmet, 100 g cascaval, 250 ml ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se ... (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de ... , untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat putin snitelele, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu ... se aseaza in tigaie langa snitel. Deasupra se aseaza feliile de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... parte , cite 2 minute. Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... vor rezulta 12 buc. de snitel. - 1 kg carne tocata slaba, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se ... (cu marginea crestata).Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de ... , untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa ... la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm ... intregime intre jumatatile de carne.Snitelele se trec apoi prin faina ... , altfel cascavalul se va intari.Snitelul parizian se poate prepara, la ... unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze. - 2 snitele mai mari (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat snitelele usor cu ciocanul de lemn, apoi se prajesc in ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga vinul si caperele, lamaia taiata felii subtiri, si se lasa sa dea un clocot. Se serveste cu salata de cartofi sau mamaliga. - 8 snitele subtiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspat macinat, 50 ml vin rosu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lamai. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... din nou se domoleste focul. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi, legume oparite cu unt sau o salata oarecare. - 750 g carne macra de vitel (de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro