Cauta in 21.294 retete
... nici exotic. Este un simplu snitel vanatoresc, o specialitate germana, dar din ... scade binisor. Intre timp, batem snitelele bine cu ciocanul, le condimentam ... fie), iar apoi aranjam frumos snitelul pe farfurie, cartofii si alintam snitelul cu amestecul de ciuperci. Dupa o portie d-asta sanatoasa...va garantez ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... si piper. Mod de servire Snitelele se servesc cu sos si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un pranz rapid, foarte hranitor si foarte pe gustul sotului meu. Pentru snitele cu susan avem nevoie de un piept mare de pui (ies in jur de 6 bucati) pe care il taiem felii subtiri, il batem cu ciocanelul, il condimentam cu sare si piper si il dam intai prin 2 oua amestecate cu 5 linguri de faina (trebuie sa fie o compozitie groasa, ca o smantana), apoi le dam prin pesmet (foarte putin) si la sfarsit prin susan cat incape. Le prajim in baie de ulei, la foc foarte mic, ca sa se patrunda bine....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... . Mod de servire Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... prajire. Dintr-un kg. carne vor rezulta 12 buc. de snitel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... si din nou se domoleste. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei ... de servire Cind sunt gata, snitelele se servesc calde cu cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm ... intregime intre jumatatile de carne.Snitelele se trec apoi prin faina ... , altfel cascavalul se va intari.Snitelul parizian se poate prepara, la ... si unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze. // Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vitel, 250 gr. smantana,1 lingura faina, 1/2 pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 linguri bulion Mod de preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg Mod de preparare: Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se paneaza. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta trimisa de Anonim Timp preparare: 25 min Ingrediente: - 2 oua - sare - piper - piept de pui - faina Mod de preparare: Bati 2 oua cu sare si piper. Bati carnea si o dai prin: faina, ou, faina, ou. Apoi se prajeste in ulei incins. Mod servire: Cu cartofi prajiti sau legume.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1 kg. carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sunt gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara Mod de preparare: Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Mod de servire Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne vitel (sau porc), 4 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 oua, 4 linguri lapte sau sifon, sare, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecand neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 kg. peste mare, 2 oua, 150 gr. pesmet, ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele, se raceste, se taie in felii apoi fiecare bucata se inmoaie in ou, se trece prin pesmet, prin ulei, din nou prin pesmet si se prajeste in ulei bine incins. Mod de servire Se serveste cu diverse garnituri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gratinare. Se serveste in farfurie snitelul, cu legumele grupate alaturi (mazare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau margarina. Se serveste linga snitelele cu crusta de cartofi. Crusta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr carne macra, 2 linguri unt sau untura, 1/2 pahar pesmet pisat, putin piper, sare Mod de preparare: Carnea, spalata, se trece prin masina de tocat, se amesteca bine cu sare si piper. Din aceasta pasta se fac 6 turtite de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet si se prajesc in grasimea fierbinte Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi sau legume fierte si oparite cu unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 2 linguri grasime,faina, unt, patrunjel verde ,sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea de vitel ceva mai groasa. Se da sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in momentul cind trebuie servit la masa. Se lasa sa se prajeasca complet o parte si apoi se intoarce, prajind complet si a doua parte, fara sa se mai revina. Mod de servire Se serveste imediat cu putin unt pe deasupra fiecarei bucati si patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte cu garnitura de piure de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com