reteta germana cu mazare si morcovi baby
Pagina 2 din 5
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean...
Adauga la favorite
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata cartoful, morcovul si ceapa; se spala si se taie ... fiarba 10 minute, se pune mazarea si se continua fierberea pâna ... lamâie. Supa-crema de mazare se serveste calda, cu crutoane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o tigaie cu putin ulei, ceapa, morcovul si ardeiul gras, taiate marunt. La final, vei adauga si mazarea cu putina apa în care a fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea curatata, spalata si taiata într-o oala, împreuna cu morcovii caratati si taiati rondele subtiri. Se toarna apa clocotita pâna se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit pâna când morcovii si fasolea sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind la conserva, se va fierbe foarte putin. Legumele se pun într-un castron si, cât sunt înca fierbinti, se adauga peste ele unt proaspat si smântâna. Ghiveciul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune mazarea în apa cu sare si las-o sa fiarba 8-10 minute. Curata si taie marunt ceapa, morcovul si ardeiul. Caleste ceapa în ulei si adauga morcovul si ardeiul, apoi fierbe legumele la foc potrivit. Dupa ce a fiert si mazarea, separat, scoate-o din apa si strecoar-o, dupa care o pui în supa de legume si adaugi sare si piper. Când supa este fiarta, adauga bacon. Se serveste cu crutoane si putin patrunjel maruntit,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea curatata, spalata si taiata într-o oala împreuna cu morcovii curatati si taiati rondele subtiri. Se toarna apa clocotita pâna se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit pâna când morcovii si fasolea sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind conservata, se va fierbe putin. Atentie! Apa în care au fiert legumele nu se arunca. Legumele se pun într-un castron si cât sunt înca fierbinti se pune peste ele unt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coastele si se curata legumele. Morcovul se taie rondele, ceapa se ... -aderenta se pun rondelele de morcov si ceapa 2-3 min sa se ... o adancitura ca un cuib. Fierbem mazarea in apa cu sare, o scurgem ... in cuibul de mamaliga. Alaturi asezam costitele cu ardeii si morcovii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca marunt ceapa, pe care o calesti în ulei încins laolalta cu morcovul taiat rondele. Adauga mazarea, toarna apa pâna acoperi amestecul de legume si lasa oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierti, taie marunt rosiile decojite si adauga-le. Pune sare si piper dupa gust si lasa oala la fiert înca 10 minute. Când mâncarea este fiarta, presara marar verde, tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cele doua capete de peste, morcovii, o ceapa, sare, piper si apa. Pune oala la fiert. Etapa 2 – Mazarea Pune apa la fiert într ... alt vas. Toarna în apa clocotita mazarea cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, pune mazarea în blender cu o parte din apa în care a fiert. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune ... si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si ... adauga sarea. La supa de mazare, se poate adauga sunca sau ... prajite in putin unt (crutoane). - 500 g carne, 250 g mazare, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel), o ceapa mica, 2 linguri unt Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ceapa in unt impreuna cu morcovul si telina tocate, adaugati bulionul ... . Adaugati bucatile de ton si mazarea, puneti sare dupa gust. Se ... g ton (felii), 350 g boabe de mazare, 50 g unt, patrunjel, 1 ceasca de bulion, 5 rosii copate, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina mica de telina, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incins ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele. Se adauga mazarea si se acopera cu apa. Se ... se adauga peste mazare. Cind cartofii si morcovii sunt fierti se pun rosiile decojite, taiate ... adauga marar tocat marunt. - 500 g mazare, 50 ml ulei, o legatura ceapa verde, 2 cepe uscate potrivite, un morcov, 3 cartofi, 3-4 rosii, marar verde, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oala si fierbeti 5 minute; adaugati morcovii taiati cuburi si supa de ... de minute sau pâna când morcovii devin moi. Lasati supa sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra ... adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pulbere. Apoi se adauga apoi morcovii razuiti si zaharul. Într-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când începe sa fiarba. Adauga mazarea si lasa la fiert timp ... doua minute sau pâna când mazarea s-a înmuiat putin. Adauga frunzele de ... si sarea. Pune amestecul de mazare si supa într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Doi morcovi si telina se curata, se spala si se dau ... cu doua degete. Se adauga morcovul ramas curatat si taiat cubulete ... , ardeii capia tocati in cubulete, mazarea fiarta, mararul, patrunjelul si se ... si sosul de rosii dulce. - 300 g orez, 300 g ciuperci, 200 g mazare, 3 morcovi, o jumatate de telina, un sfert de varza alba, o ceapa, 2 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro