Cauta in 24.543 retete
Mod de preparare: Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala. iupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei. Ficateii se mixeaza la robot. Peste pasta rezultata se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca bine. Intr-o tava pentru chec sau cozonac se pune hartie de copt, apoi compozitia. De data asta eu am pus si oua fierte la mijlocul compozitiei (se pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficateii se spala , se curata de pielite si se pun in lapte rece pentru 30 min. Ceapa se taie marunt , o calim apoi adaugam ficateii de pui si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Se adauga bulionul, vinul, usturoiul si 50 ml apa calda , se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. Cand mancarea este gata se adauga sare si piper dupa gust. Se presara patrunjelul taiat marunt iar dupa preferinta se poate adauga si usturoi zdrobit. Se servesc alaturi de mamaliguta. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg ficat de porc, 1/2 l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata Mod de preparare: Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute. Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa ... Mod de preparare: Bucatile de rata se prajesc in untura pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste ... prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne Mod de preparare: Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de carne foarte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. carne de minzat, 2 linguri ficat de vita tocat, 1 galbenus, sare ... scot si se umplu cu ficatul, cu morcovul fiert taiat marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare Mod de preparare: In rata curatata, spalata si sarata dinainte ... cu zeama din tava. Cind rata incepe sa se rumeneasca, se ... tava, lasind sa se termine rata de fript. Cind este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ficat, 1/2 kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, 1 pahar vin, patrunjel verde ... . La apropierea mesei, se prajeste ficatul tavalit in faina, fiecare bucata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. ficat, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 75 gr. unt, 1 legatura verdeata ... taiate patratele Mod de preparare: Ficatul sters cu o cirpa umeda se ... legumele au fiert, se scoate ficatul, se lasa sa se raceasca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. ficat, 2 linguri faina, 1 lingurita boia de ardei, 2 linguri ulei, sare, piper Mod de preparare: Ficatul, taiat felii uniforme ca marime si grosime, se da prin faina amestecata cu boiaua de ardei si piper. Se prajesc pe rind bucatile de ficat, in ulei incins, tigaia fiind acoperita cu un capac. Mod de servire Se sareaza cind se serveste
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, slanina, otet, 1 buc. ceapa, 1 fir de cimbru, patrunjel ... preparare: Se curata bucata de ficat, se impaneaza cu slanina. Se ... frunza de dafin. Se unge ficatul de 2-3 ori, la inceput cu ... , la aragaz. Mod de servire Ficatul se taie felii, se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare Mod de preparare: Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Mod de servire Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. de ficatei de pasare, 2 rosii din conserva, 2 cepe, 1 ardei gras ... preparare: Dupa ce s-a spalat bine ficatul se lasa la scurs. Separat ... si cu usturoiul. Se pune ficatul cu toate legumele calite in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ... Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 gr. unt, miez ... preparare: Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc ... inabusa in unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ficat, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, piper, cimbru, patrunjel verde, 1 pahar ... Mod de preparare: Se curata ficatul de vine si pielite, se ... , sare si grasime. Se asaza ficatul peste un gratar de lemn ... grasimea, se strecoara sosul peste ficat sau se serveste separat in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. ficat Mod de preparare: Se pune ficatul pe gratarul incins, fara grasime, se frige la foc mare si nu prea mult. Ficatul se serveste in singe. Altfel isi pierde fragezimea si gustul. Se sareaza la sfirsit. Mod de servire Se serveste cu piure de cartofi si o salata de cruditati sau ardei copti
Reţetă de pe www.retete-bune.com