Cauta in 20.697 retete
Dupa cum am spus deja, am convingerea ca ar fi mers fara probleme pana la 300 de grame de sfecla rosie, dar nu am avut mai multa. Am scurs, asadar, sfecla (din salata) de lichid, am pus-o in blender impreuna cu catelul de usturoi si 1 ou intreg si am maruntit-o pe cat posibil. Am pus pasta de sfecla intr-un bol si am adaugat cele 2 oua intregi ramase, paprika, chimionul, piperul si un strop de sare. Am mixat pana ce compozitia s-a omogenizat, apoi am adaugat uleiul in fir subtire (ca la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un castron faina, sarea (1 lingurita rasa), untul taiat in bucatele si ... in faina Se adauga cascavalul ras peste ingredientele din castron Se ... cutit deasupra taieturilor dinainte facute. As sublinia ca pentru o textura mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ma apropii de 40 de ani si ma uit din ce in ce mai des in urma. Nu cu regret, ci cu nostalgie si cu un zambet ingaduitor fata de Elena cea tanara. Fara sa am pretentia ca am atins vreun prag important al intelepciunii privesc uneori la ea si imi doresc sa ii pot spune toate lucrurile acestea pentru ca stiu ca ar ajuta-o. Dar mai stiu si ca din trecut nimic nu mai poate fi schimbat, asa ca le tin minte si cele ce mai pot fi aplicate pe viitor, le aplic. 1. Invata din timp ca parintii tai nu...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... schimbam reteta, pentru ca nu as vrea sa se plictiseasca si ... branza - 200ml lapte - 200g cascaval ras - sare si piper dupa gust ... sa adaugam jumatate din cascavalul ras si un ou. Amestecam din ... , punem deasupra restul de cascaval ras si spargem un ou deasupra ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
se amesteca ingredintele pentru blat se tapeteaza tava cu unt si faina jumatate din compozitia de blat se pune in tava dupa care se pun merele rase si calite si se pune deasupra restul compozitiei
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa. Amestecati ouale, brânza rasa si smântâna si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) - 3 ardei grasi - 2 cepe - 100 g cascaval ras - 3 linguri de smantana - 2 rosii mari ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Adaugam si coaja de lamai rase, vanilia si amestecam si albusurile ... , adaugam si coaja de lamaie rasa, pulpa de vanilie sau esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , praf de copt, cacao, coaja rasa de la o lamaie si esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), apoi adaugi treptat galbenusurile, coaja rasa de lamaie si faina cernuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porumb - 3 linguri de pesmet - cascaval ras - condimente dupa gust Se spala ... ou si se pune cascavalul ras. Se amesteca toate impreuna. Se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mult pe cat mi-as fi dorit si imi cer ... (Gran Cucina) - 200 gr cascaval ras - sare, piper - 2 linguri de ulei ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se freaca galbenusurile cu ciocolata rasa si untul taiat cubulete mici ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... caise) 4-5 lingurite coaja de portocala rasa 1 Intr-un vas amestecati untul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cu coaja de lamaie rasa. Dupa ce a dat in clocot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro