Cauta in 20.697 retete
... zaharul, sarea,un ou, coaja rasa de citrice si drojdia, deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oua, sare dupa gust, coaia rase de lamaie si acestea dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (avem nevoie de 1,5-2 kg dovleac ras). Intr-o tigaie larga punem untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitatea de zahar si coaja rasa de lamaie sau portocala. Cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - aprox 100 gr de cascaval ras - praf de usturoi Pentru inceput ... de ou si presaram cascavalul ras si praful de usturoi. Dam ... crocant au fost chiar bune as putea spune. Daca doriti sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza , se adauga stafidele, coaja rasa de lamaie si portocala , zaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala si anasonul. La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza de vaci, 2 linguri telemea rasa, 4 linguri bune cu unt netopit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scoate tava, se presara cascaval ras deasupra si se mai da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de 2-3 mm. Am pus dovleacul ras pe toata suprafata foii,am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... portocala - o lingura coaja de portocala rasa - 350g faina - o lingurita praf de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute. Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul, mirodeniile, sarea si coaja rasa de lamaie, iar galbenusurile le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uleiul, sarea si lamâia rasa. Turnam compozitia peste albusurile spuma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... patrunjel verde proaspat tocat, parmezan ras, sare si piper dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro