radu anton roman friptura miel
Pagina 4 din 5
... in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape ... de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ... 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zeama, brinza, carnea de miel, usturoiul si anghinarea. Se amesteca ... zeama de pasare, incalzita si limpezita, 400 g orez, 450 g friptura de miel taiata marunt, 180 g inimi de anghinare marinate, nescurse si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm ... prima ora, acoperiti tava cu folie de aluminiu. Cand friptura de miel s-a facut, aromele verdeturilor au patruns pe deplin in carne. Transferati friptura pe un platou intins. Stoarceti ... , inainte de a taia carnea de miel.Serviti-o cu legume fierte sau fripte.Sfat: E important sa lasati o friptura sa se odihneasca vreo...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pulpa miel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Partea cea mai buna pentru friptura este pulpa din spate. Se ... si nu se mai stropeste. Friptura trebuie sa aiba o coaja tare ... inabusa in tava impreuna cu friptura, dar care se pun in ... . Nu se pun o data cu friptura fiindca s-ar usca prea tare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g cotlete de miel, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g unt, 1 ou, sos de rosii Mod de preparare: Se taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in branza rasa. Se bate bine un ou, se dau cotletele prin ou si din nou prin branza si se aseaza pe un gratar incins. Se ung cu unt topit in timp ce se frig. Se prepara un sos de rosii mai gros, se pune in el putina sare si piper si se serveste la friptura.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 ... . Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg miel, 400 gr iaurt, 2 linguri ulei, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita chimion ... , Mod de preparare: Se pune friptura la marinat, cu o zi inainte ... arunca faina ramasa. Se pune friptura si amestecul de iaurt in ... peretii cuptorului. Cind este gata, friptura trebuie sa fie foarte frageda ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne ... de preparare: Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion ... Mod de preparare: Carnea de miel, spalata si luata de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com