Cauta in 21.052 retete
Fripturi si mancaruri delicioase... Multe dintre aceste preparate necesita un sos ... carnea de pui sau de porc la rotisor. Foloseste-o cu incredere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... stomac pe caldura aceasta? Exista atatea alternative la vesnica friptura de porc si de pui... Cum ar fi acesti ardei umpluti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ... , foaia de dafin, piciorul de porc si se pune din nou ... in cuptor 1 1/2-2 ore. Se intoarce friptura de 2-3 ori si se adauga ... scoate sfoara si se taie friptura felii subtiri. Se toarna sosul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cind este gata se scoate friptura iar in sosul ramas se ... se strecoara. Dupa ce s-a racit friptura se scoate ata, se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ... sosul din tava se stropeste friptura, cu grija ca aceasta sa ... rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, se lasa la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne pulpa sau muschi, 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare Mod de preparare: Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cind in cind se stropeste cu untura ei din tava, pana ce va fi bine fripta si rumenita. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de preparare: Atat muschiul de porc, butul ca si orice alta parte destinata pentru friptura, sunt mult mai gustoase daca ... trebuie sa fie scazut cand friptura este gata. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiat - unul pentru carne de porc sau vitel, de pui sau ... carnea cruda - de vita sau porc, pui sau peste - la grill ... vas, in care vei aseza friptura, dupa ce s-a prajit. ? Spala sau ... cazul in care carnea de porc, de pui sau fructele de ... speli carnea cruda de pui, porc, vita sau peste, spala foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Deja iti este pofta de o friptura bine facuta? Atunci inseamna ca ... . Nu trebuie sa uitam ca o friptura la gratar nu este neaparat ... ca aveti norocul de a savura o friptura delicioasa si de a va umple ... carnea de pui pe friptura de porc nu intrati in panica ... , spuneti colegilor de gratar ca friptura in sange nu mai e la ... cat trebuie tinuta pe jar. Friptura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aromarea mancarurilor de legume si a fripturilor. Foile de dafin se folosesc ... , supe, preparate din legume si fripturi. Chimenul se pastreaza maximum sase ... la prepararea carnii de pui, porc si capra. Curry nu trebuie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, cimbrul, sarea si piperul. Într-o tava intinsa mare sau doua tavi mai mici, asaza cârnatii, pulpele de pui, cartofii, morcovii, pastârnacul si ceapa. Stropeste cu amestecul de ulei de masline si freaca toate ingredientele pentru a fi acoperite uniform, având grija ca puiul sa fie cu pielea în sus. Pune la cuptor, în raftul din mijloc, si lasa timp de 35-40 de minute, întorcând legumele si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... pune in fata o astfel de friptura esti sceptic. ei bine, iata ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... delikat. Ceafa si cotletul de porc se portioneaza si se condimenteaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Se ia un but de porc sau jumatate de but, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. muschi de porc, 2 cirnati cabanos, 2-3 castraveti murati taieti in felii, 100 gr. masline fara simburi, 1/2 ardei rosu taiat feliute, Mod de preparare: Carnea se taie in felii. Cirnatii se taie in felii si se prajesc pe jumatate. In uleiul ramas se prajesc feliile de carne. Carnea, cirnatii si celelalte ingrediente se pun intr-o tava la cuptor pentru gratinare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod ... din tuci, potrivita cu marimea fripturii si, nesarata, se unge bine ... vaporii formati, mentinindu-i fragezimea. Cind friptura este gata, se adauga in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com