Cauta in 21.436 retete
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde. - 1 kg cartofi fierti in coaja, 250 g hering marinat, 2 cepe, 200 g maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata gaina, se goleste de intestine, se pirleste pe foc ... mujdei de usturoi. - 300 g malai, o gaina mare si grasa, sare, mujdei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu varf de unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de gaina, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. pastirnac, patrunjel ... preparare: Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara ... se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se fierbe si se lasa sa se raceasca. Ouale se bat si din ele se prajesc blinele. Carnea se taie felii subtiri, blinelele la fel, totul se amesteca si se adauga sare si maioneza. - 500 g piept de gaina, 5 oua, maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o gaina (mai in etate), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 50 g untura (de porc, de gaina sau gasca), 1 lingurita sare, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de gaina, 3-4 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 pastirnac, patrunjel, piper, 1 lingurita ... preparare: Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara ... se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii. Se aseaza la foc potrivit ... deosebirea ca la supa de gaina se adauga zarzavatul cind pasarea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de gaina, 3-4 buc. gutui coapte, sare, 2 linguri de unt netopit ... cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare (gaina), 70 gr. orez, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , gitul, pipota (de gisca, curcan, gaina), 1 morcov, 1 patrunjel, 1/4 telina, 1 ceapa, 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de gisca sau 2-3 ficati de gaina, 2 cepe(dupa plac), 150 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa ... fierb cca 10-15 minute. - 1 gaina grasa si mare, 4 l apa, 1 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gaina, 2 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina, 2 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , gitul, pipota (de gisca, curcan, gaina), 1 morcov, 1 patrunjel, 1/4 telina, 1 ceapa, 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 1 litru zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare(gaina, curcan, gisca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare Mod de preparare: Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro