Cauta in 21.294 retete
Curata vinetele si taie-le felii, pe lungime. Presara-le cu sare si lasa-le timp de 10 minute pâna când încep sa-si lase zeama. Într-o craticioara, caleste usturoiul tocat marunt timp de trei minute în uleiul de masline, apoi adauga busuiocul, piureul de rosii, o lingurita cu zahar si un praf de sare. Lasa la fiert timp zece minute, amestecând din când în când. Sterge feliile de vinete cu prosoape din hârtie. Într-o tigaie din teflon unsa cu putin ulei, prajeste feliile de vinete...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cel mai bun suc de portocale se obtine din portocale proaspat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... specialisti va desemna Cel mai bun desert. Programul expozitiei: vineri - duminica ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Povestea vine maine, ca acum am in fata un pahar de vin din ananas si passion fruit si-s moarta de curioasa ce gust are.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Topeste 2 linguri de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga crevetii si sare si piper dupa gust. Gateste-i timp de 2-3 minute sau pâna devin roz, amestecând din când în când. Scoate crevetii si pune-i deoparte. În tigaia în care ai gatit crevetii adauga usturoiul pisat si lasa-l timp de un minut, pâna când începe sa-si degaje aroma, amestecând des. Toarna supa de pui si zeama de lamâie. Lasa sa dea în clocot, apoi redu focul si lasa sa fiarba încet pâna când se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Roquefort este una din cele mai cunoscute branzeturi cu mucegai albastru. Din lapte de oaie, roquefort este o branza traditionala maturata din regiunea Combalou, sudul Frantei. Branza roquefort se produce prin stropirea cheagului de lapte cu mucegaiul Penicillium roqueforti . Se lasa la maturat 3 luni, in folie, se spala in saramura ceea ce ii confera un gust intens sarat si o consistenta cremoasa. Roquefort este o branza fara coaja, de culoare alb-galbuie, strabatuta de firisoare de mucegai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Origine: Cimbrul, denumit si cimbrul de vara, este originar din Iran de unde s-a extins atat inspre vest, in intreaga Europa, cat si inspre Est, pana in Orientul Indepartat. Nordul Americii si cel al Africii sunt de asemenea zone care cultiva si folosesc calitatile deosebite ale cimbrului. Prezentare: Planta anuala, cu tulpina de aproximaiv 50 de centimetri, cimbrul se regaseste in 48 de varietati. Cimbrul poate fi plantat in ghiveci sau in gradina alaturi de fasole pe care o protejeaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
La sfarsitul acestei saptamani, sambata, 17 septembrie 2011, in localitatea Saschiz din judetul Mures, va avea loc Sarbatoarea Rabarbarului. Pe parcursul intregii zile, la Hanul Cetatii din centrul comunei, localnicii vor oferi spre degustare si vanzare produse care au un singur numitor comun: rabarbarul (revent). Localnicii promit sa ofere dulceturi si compoturi de rabarar, tarte si prajituri, inghetate si chiar mancaruri care sa aiba in compozitie planta dulce-acrisoara pentru care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
A patra editie a Targului Bianual Raw Generation va avea loc pe 25 martie 2012 la Rin Grand Hotel, Bucuresti. Targul de Primavara Raw Generation este organizat de Ligia Pop si va deschis pentru public intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea libera. Expozantii vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse pentru o viata si dieta sanatoasa. Vor avea loc prezentari despre raw food, degustari de produse, demonstratii culinare si workshops. Mai multe detalii pe website-ul targului  www. ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta de exceptie atunci cand vreti sa va bucurati de creveti intr-o combinatie foarte gustoasa si rapid de gatit  risotto cu creveti. Ideala pentru un pranz sau cina dar si pentur momente mai speciale. Daca nu aveti la indemana un orez carnaroli sau arborio , incercati un orez cu bobul cat mai mare si mai rotund, care sa absoarba cat mai mult din gustul ingredientelor. [readalso] Vezi aici si reteta de Risotto cu pui si ardei copt. [/readalso] Reteta: Risotto cu creveti Ingrediente: 400...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca cel mai bun prieten al carnii (si al legumelor ... legume - intre 1/2 si 1 ora Spor la treaba si pofta buna! _________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Si asta pentru ca o margarina buna asigura reusita prajiturii, asa cum ... ca "margarina e rea si untul e bun", pentru ca daca e sa analizam ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cu seara. Si cat de buna e! Reteta aici . 8. Supa pescarului din ... O supa consistenta si picanta, numai buna sa te scoata din mahmureala ... . Supa gula s O supa ungureasca, o fiertura buna si consistenta a carui rosu intens ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In cursa pentru cea mai buna prajitura Avem o prima candidatura Va rugam sa o incercati Si sa ne spuneti ce nota ii dati. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Pentru ca nici macar noi nu le stim chiar pe toate - chiar nu - am deschis un loc public, dedicat celor care iubesc cu adevarat mancarea si doresc sa le impartaseasca si celorlalti experientele lor. Mai placute sau nu prea Sunteti invitati asadar sa folositi din plin acest spatiu pentru a va posta retetele, cu sau fara poze. Libertatea si responsabilitatea pentru texte si imagini - copyright-ul- va apartin. Construiti-va profilul - daca doriti ca ceilalti sa stie cine sunteti - adaugati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea într-o oala mare. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mare, pâna când începe compozitia sa fiarba, dupa care se reduce caldura la mic spre mediu, pentru aproximativ 45 de minute. Daca se formeaza spuma, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara zeama si se arunca celelalte ingrediente. Daca exista o abundenta de grasime, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Pastreaza 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul dintre multele mezes (aperitive grecesti) care pun in valoare  se putea altfel!  versatilitatea branzei feta. Preparata rapid, in cuptor sau pe gratar, feta picanta are cam tot ce trebuie ca sa te duca cu gandul catre Grecia: rosii, ulei de masline, oregano. Portii: 2 Timp preparare: 15 minute Ingrediente: 300 grame branza feta (de capra sau de oaie) 1 ardei iute rosu 1 rosie 1 lingurita de oregano 2 linguri ulei de masline Preparare: 1. Incalziti cuptorul la 170-180 de grade ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O garnitura universala, simpla si eficienta, potrivita cu aproape orice tip de carne atata timp cat aromele acesteia nu intra in conflict deschis cu gustul rozmarinului. Portii: 4  5 Timp preparare: 35-40 minute Ingrediente: 1 kilogram de cartofi (de preferinta rosii, care sa nu se sfarame la fiert) 50 ml ulei de masline 3 catei usturoi 1 crenguta rozmarin (sau o lingurita de rozmarin uscat) sare piper Preparare: 1. Cartofii  daca nu sunt noi  se curata se coaja si se taie in bucati mari,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ALIMENTA 2011, targ international pentru industria alimentara, este un eveniment dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare si bauturi. Ce puteti gasi la targul ALIMENTA: o Alimente o Bauturi o Tehnologie de procesare alimente o Igiena, Siguranta alimentara, Transport, logistica, depozitare o Gastronomie, Literatura de specialitate/Carti de bucate o Echipamente si utilaje uzate Perioada : 19-23 octombrie 2011 Locatia : Bucuresti, Centrul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ardei copt. Ca sa iasa bun asa cum le iese italienilor ... . Spor la treaba si pofta buna! [readalso] Vezi aici si reteta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro